Koalicija sovraštva

Slovenija še nikoli ni bila bolj razdeljena, kot je danes. Po eri vladavine levih skrajnih frakcij je ta leta 2020, petinsedemdeset (75) let po koncu druge svetovne vojne, zapadla v mračno obdobje medijske vojne. Ekscentrični radikalni posamezniki in skupine želijo virtualno anarhijo prenesti še na ulico. Jim bo to uspelo ali se jim bo zakon upal postaviti po robu in preprečiti njihove zle namene?

Vzpon Koalicije sovraštva – Vstajenje! The coalition of hatred – The resurrection!

Koalicija sovraštva napovedala za petek proteste proti uresničitvi programa nove vladne koalicije “, Miloš Čirič.
 

Vse poti peljejo v Rim.  In ko, če, sledim toku denarja za financiranje nekih paraslovenskih organizacij sled vodi, verjeli ali ne, v državni proračun. Zakaj državni sovražnik proračuna, nasprotnik enakosti, diktator svobode govora, socialist v demokraciji in borec za ohranitev visokih pozicij ter lastnih privilegijev snuje brigado imenovano koalicija sovraštva? Preprosto. Gre za golo preživetje v zlatem kokonu!

Kaj in kdo je Koalicija sovraštva?

Koalicija sovraštva je radikalna skupina ljudi in inštitucij združenih pod okriljem širjenja sovraštva in ohranjanja privilegijev. Koalicija sovraštva je združba prebrisanih egocentrikov, intelektualnih trupel, ki vehementno in organizirano širijo skrajno sovražno demagogijo, rušijo temlje demokracije in načrtno napadajo vse in vsakogar, ki je v nasprotju z njihovimi prepričanji in načinom življenja. Za ohranitev lastnih privilegijev, bonitet, bogatih pozicij v družbi in službi je združba pripravljena spisati bolano kriminalko. Ta skrajna celica (v nadaljevanju tvorba) je pri nas v dobršni meri financirana s proračunskimi sredstvi ali sredstvi iz naslova organiziranega kriminala (žilne opornice, oprostitev Balkanskega bojevnika…). Zakrinkani v nevladne organizacije, ki se, ironično, financirajo prav z javnimi sredstvi, dostopajo do medijev, arhivov, telekomunikacij, osebnih podatko, tajnih dokumentov, nadzorujejo in pripravljajo programe izobraževanja, izobražujejo, ustrahujejo, zaničujejo… Smešno, ampak proces financiranja  me precej spominja na neko kvazi krožno gospodarstvo izumljenjeno pred leti.

Kronologija mutacije Koalicije sovraštva.

11. februar Začelo se je, ko je Robert Polnar ošabni in nestrpni levici nalil čistega vina.

17. februar Rudi Rizman se predstavi s prioritetami modernega intelektualca.

20. februar Rojen kot zgaga, zaposlen kot zgaga?

23. februar Slovenija ima talent: blondinka s Harvarda oziroma blondinka s popove akademije, Suzana Perman, se proslavi slabo minuto (48 sekund) trajajoč epileptični stampedo.

25. februar Suzana Perman na razpelo se postavi.

26. februar Od zagrenjenega profesorja do huliganskega ščuvanja na družabnih omrežjih. To je on, to je Štrajn, Darko Štrajn.

27. februar Ljubezen gre skozi proračun. Sesalnik Mladina hoče v Guinnessa.

Ta tvorba ni nova. Ta tvorba v družbi vseskozi tli in je zažrta v vse pore sistema. Z njim se nekontrolirano prehranjuje, raste, zavira napredek, žaluje za preteklostjo in totalitarno krati svobodo vsem, ki se ji ne pokoravajo. Če je nekoč tvorba le po potrebi sledila vpoklicu in zvesto služila masterju in ideologiji, se danes ta gromozanska gmota ljudožersko spopada z vsakim, ki jo prikrajša za tisto, kar ji ne pripada. Do pred kratkim je to res bila le neimenovana tvorba pod laboratorijsko oznako. Danes pa si je nazaslužnejša tvorba vseh časov v samostojni Sloveniji priborila ime, Kolicija sovraštva.