Nasilni protesti v Ljubljani

Nasilni protesti (#protesti) v Ljubljani so novembra leta 2020 v Sloveniji zasenčili epidemijo nevarnega COVID-19 koronavirusa. Sokrivdo za nasilne proteste nosijo mediji in opozicijski predstavniki radikalne levice.

Lepega dne, 5. novembra 2020, so se na Trgu Republike, po 17. uri zbrali protestniki. S svojo prisotnostjo so želeli Slovencem pokazati nestrinjanje z desno-sredinsko vlado, ki jo vodi Janez Janša. Kot istomisleči iz opozicije menijo, da v Sloveniji vlada diktatura, da jim je omejena svoboda gibanja in svoboda izražanja. Da za pansvetovno epidemijo covid19 stoji Janša. Janez Janša je po njihovem mnenju tudi ukradel manjkajočih 100 milijard evrov proračunskega primanjkljaja v zadnjih 30 letih. Aktualni premier je tudi kriv za prepričljivo zmago SDS na zadnjih volitvah in tudi za to, da kot dvakrat močnejša stranka od druge najmočnejše nasprotne stranke nezakonito prevzel oblast. Kakopak. Vse je res, če domuješ v zaprtem psihiatričnem oddelku. Kljub takšnemu prepričanju danes opozicija govori, laže in počne norosti svobodomiselno, kot še nikoli v zgodovini Slovenije. Vse je stvar razuma in intelektualne higiene. Iz tega naslova bomo na koncu videli, da je vodni top najbolj svetla plat tega huliganskega nasilnega protesta.

Trg Republike so preplavili divjaki, jugonostalgiki, provokatorji, nasilneži, egocentriki, zakrinkani mutanti…

Po Ljubljani so letele granitne kocke, steklenice, petarde, policiste so brcali, zmerjali in žalili… Ko je bilo treba napasti može postave, ki so zgolj opravljali svojo službo, huligani niso izbirali sredstev. Razumno bitje sicer težko dojame, da so med nami primitivci, ki v vrhuncu epidemije brezglavo in v hordah silijo na ulice širit okužbe in metati ekspozivna ali ubojna sredstva na red in zakon. Ampak tako je. To enostavno niso običajni državljani. Po videnem in slišanem lahko, da sploh niso državljani Slovenije. Lahko so to bili marsovci ali pa beograjski socialisti, ki so pri nas zaposleni, kot prejemniki socialne pomoči. Kdo bi vedel? Še policija ne. Tega nasilneža, ki svoje žrtve napada s hrbta, išče policijski sindikat. Kot fantom pride za hrbtom in z nogo brcne v hrbet ali useka po glavi in zbeži. Pravijo mu Izaleđa. Real Adidas trenerka hero! 

Nekoč je neimenovan urednik, neimenovanega medija dejal: “Če novice ni, novico naredimo.”  Ne vem zakaj, ampak ob tem se vedno spomnim na Denis Sarkiča.

Video posnetki in vložki niso primerni za mlajše od 12-let, zato za ogled priporočam v spremstvu staršev ali skrbnikov.

To nije Sarajevo, nije Priština, nije Podgorica, nije Rijeka, to je Ljubljana leta 2020.

Začelo se je v Titovem Velenju.

To ni bil #protest!

To je bil shod huliganov!

To niso bili protestniki!

To so bili huligani, kriminalci!

Kdo drug fizično napada može postave?

#VsiSmoPolicija 

Intelektialnih presežkov ni manjkalo, tudi špičastih 20-letnikov s pomanjkljivo izobrazbo in slabo vzgojo ne:

  • Kakav bre Janša, ja sam Janša, ja…
  • Mlad je, perspektiven…
  • Tepu me u leđa, (jebo te, pa vidi, video laže)

Moje ime je Lucijan Kobal.

In za likof Aleš Hojs razkrinka medije. Po ministrsko novinarki POP Televizije nalije čistega vina. Na zdravje!

Dobra stran protestov je bil vodni top. Premierna predstavitev najboljše naložbe Katarine Kresal se je obnesla. Mnogi bodo po dolgem času spet stuširani.