Kje in kako gledati prenos dirke Formula 1 live v živo na spletu

Tudi prenos dirk Formula 1 v živo na televiziji ni več kar je bil. Kje in kako gledati dirko, trening Formule 1, kje bo prenos dirke, kvalifikacija F1 live v živo na spletu?

Do pred kratkim smo si online stream prenašanje dirk, trenunga in kvalifikacij ogledali v direktnem prenosu na televiziji ali na kakšnem od dirkališč na štiri oči, a je franšiza F1 postala predraga in preveč požrešna.

Koledar dirk formule 1 sezona 2023

Kje na televizijo gledati stream prenos dirke Formule 1 v živo, kje se da gledati treninge in kvalifikacije za dirko F1?

Formula 1 prenosi v živo so se z letom 2021 preselili na komercialne televizije, ki pa niso nujno v shemi mojega ali vašega kabelskega operaterja. Recimo jaz v osnovni Siol Telekom shemi nimam Sport Kluba (program Sport Klub 1), kot tudi ne Sky Sport-a, ki prenašata dirke. Na javni ORF pa prenos v času dirke zatemnijo in si ga ne moreš ogledati niti za nazaj, ampak le čez 2 dni, ko ali če se televizija odloči predvajati posnetek. Sucks! S koncem avgusta 2021, velika nagrada Belgije, je prišlo do spremembe. Stream prenos F1 v živo si je moč ogledati na programu SK HD, ki ga mnogi prav tako nimamo.

Jp, takle mamo. Pri 150 programih je težko najti priljubljene, ki ti sedejo.

Kje in kako se potem da ogledati direktni online prenos dirk F1 v živo na spletu?

Kvalifikacije formule 1 in prenos dirke na f1livestream, ali kvalifikacije direktno tudi KLIK na stream oz. dirka direktna url povezava.

Ko se vam odprejo ponudniki povezav lahko izberete med več programi v različnih jeziki, ki prenašajo stream preko spleta. Ne, Miran Ališič ni med napovedovalci, je v Dominikanski Republiki, kjer ima na čez vodenje oddaje Exatlon Slovenija za Planet TV. Skratka, ne obupajte, če se vam sprva odprejo nadležna okna z reklamami. Za free zastonj prenos dirke bo treba mal potrpet. Nekaj klikov ne bo nikogar pokončalo.

Se vidimo na f1livestream 😉

Če že sprašujete ali se da na ogledati tudi druge športe, kot je box, moto GP, nogomet, rugby itd?

Seveda!