Kje in kako gledati prenos dirke Formula 1 live v živo na spletu

Tudi prenos dirk Formula 1 v živo na televiziji ni več kar je bil. Kje in kako gledati dirko, trening Formule 1, kje bo prenos dirke, kvalifikacija F1 live v živo na spletu?

Do pred kratkim smo si online stream prenašanje dirk, trenunga in kvalifikacij ogledali v direktnem prenosu na televiziji ali na kakšnem od dirkališč na štiri oči, a je franšiza F1 postala predraga in preveč požrešna.

Koledar dirk formule 1 sezona 2022

Kje na televizijo gledati stream prenos dirke Formule 1 v živo, kje se da gledati treninge in kvalifikacije za dirko F1?

Formula 1 prenosi v živo so se z letom 2021 preselili na komercialne televizije, ki pa niso nujno v shemi mojega ali vašega kabelskega operaterja. Recimo jaz v osnovni Siol Telekom shemi nimam Sport Kluba (program Sport Klub 1), kot tudi ne Sky Sport-a, ki prenašata dirke. Na javni ORF pa prenos v času dirke zatemnijo in si ga ne moreš ogledati niti za nazaj, ampak le čez 2 dni, ko ali če se televizija odloči predvajati posnetek. Sucks! S koncem avgusta 2021, velika nagrada Belgije, je prišlo do spremembe. Stream prenos F1 v živo si je moč ogledati na programu SK HD, ki ga mnogi prav tako nimamo.

Jp, takle mamo. Pri 150 programih je težko najti priljubljene, ki ti sedejo.

Kje in kako se potem da ogledati direktni online prenos dirk F1 v živo na spletu?

Kvalifikacije formule 1 in prenos dirke, danes 11.- 13. 11. 2022 VN Brazilije 2022, priporočam najboljši najkvalitetnejši prenos dirk in kvalifikacij na blacktiesports.net/live/f1, tudi na stream brez reklam via URL techoreels in tudi, če te občasno ne motijo video izpadi ali sem in tja v začetku nekaj klikov na reklame lahko vsako dirko gledaš online na spletni strani na TotalSportek pod zavihkom FORMULA1 >>> F1 STREAMS >>> in KLIK ali kopiraj direkni URL https://www.totalsportek.com/grandprix28/. Ko se vam odprejo ponudniki povezav lahko izberete med več programi v različnih jeziki, ki prenašajo stream preko spleta. Ne, Miran Ališič ni med napovedovalci, je v Dominikanski Republiki, kjer ima na čez vodenje oddaje Exatlon Slovenija za Planet TV. Skratka, ne obupajte, če se vam sprva odprejo nadležna okna z reklamami. Za free zastonj prenos dirke bo treba mal potrpet. Nekaj klikov ne bo nikogar pokončalo.

Najnovejše opcija, kjer pa naj bi ponudnik ponujal bezplačen ogled prenosa dirke F1 2022 brez nadležnih reklam tudi na spletni strani f1livestream oz. direktna URL povezava za VN Brazilije Interlagos, 13. november ali na stream brez reklam via URL techoreels.

Če že sprašujete ali se da na Totalsportek ogledati tudi druge športe, kot je box, moto GP, nogomet, rugby itd?

Seveda!