Kje in kako gledati prenos dirke Formula 1 live v živo na spletu

Tudi prenos dirk Formula 1 v živo na televiziji ni več kar je bil. Kje in kako gledati dirko Formule 1, kje bo prenos dirke F1 live v živo na spletu?

Do pred kratkim smo si online stream prenašanje dirk ogledali v direktnem prenosu na televiziji ali na kakšnem od dirkališč na štiri oči, a je franšiza F1 postala predraga in preveč požrešna.

Kje na televizijo gledati stream prenos dirke Formule 1 v živo?

Formula 1 prenosi v živo so se z letom 2021 preselili na komercialne televizije, ki pa niso nujno v shemi mojega ali vašega kabelskega operaterja. Recimo jaz v osnovni Siol Telekom shemi nimam Sport Kluba (program Sport Klub 1), kot tudi ne Sky Sport-a, ki prenašata dirke. Na javni ORF pa prenos v času dirke zatemnijo in si ga ne moreš ogledati niti za nazaj, ampak le čez 2 dni, ko ali če se televizija odloči predvajati posnetek. Sucks! S koncem avgusta 2021, velika nagrada Belgije, je prišlo do spremembe. Stream prenos F1 v živo si je moč ogledati na programu SK HD, ki ga mnogi prav tako nimamo.

Jp, takle mamo. Pri 150 programih je težko najti priljubljene, ki ti sedejo.

Kje in kako se potem da ogledati direktni online prenos dirk F1 v živo na spletu?

Če te občasno ne motijo video izpadi ali sem in tja v začetku nekaj klikov na reklame vsako dirko lahko gledaš na spletni strani TotalSportek pod zavihkom FORMULA1 >>> F1 STREAMS >>> in KLIK ali kopiraj direkni URL https://www.totalsportek.com/grandprix7. Ko se vam odprejo ponudniki povezav lahko izberete med več programi v različnih jeziki, ki prenašajo stream preko spleta. Ne, Miran Ališič ni med napovedovalci, je v Dominikanski Republiki, kjer ima na čez vodenje oddaje Exatlon Slovenija za Planet TV. Skratka, ne obupajte, če se vam sprva odprejo nadležna okna z reklamami. Za free zastonj prenos dirke bo treba malček potrpet. Nekaj klikov do sreče bomo že zmogli.

Če že sprašujete ali se da na Totalsportek ogledati tudi druge športe, kot je box, moto GP, nogomet, rugby itd?

Seveda!