Najboljša, najprimernejša darila za 8. marec dan žena

Top 10 najboljših, najbolj primernih, najlepših darila za Dan žena. So to najboljša, najprimernejša darila za 8. marec?

Če moški  potrebujemo kdaj kreativnost pri izbiri daril za ljubljeno osebo, poleg rojstnodnevnih obeleženj,  je zagotovo to še mednarodni dan žena, koledarsko zaznamovan, kot 8. marec. Dan žena je praznik, ko se spodobi, da moški še posebej pokažemo  naklonjenosti svojim boljšim polovicam, mamam, sestram, tetam… Za 8.marec se mi zdi, pa čeprav zguljeno, da so rože skoraj obvezne. Ni napak, če poleg pritaknemo še kakšno drobno presenečenje, ki izvabi v vsej noriji vsakdana, iskrico iz njenih oči.

Ni umetnost nekaj kupit, samo ni vse času in dogodku primerno. Ritualno poklanjanje cvetja zna v nežnejšem spolu  prebuditi občutke, da so kljub šopku spregledane in verjamem, da katera med njimi pride do občutka, kot bi se jo, le z bežnim poljubom in stisnjenim petakom v roko, čimprej želeli znebiti?

Ko sem danes, priznam precej izgubljeno, taval po trgovinah, sem se odločal med nekaj najbolj standardnimi in za praznik  primernimi artikli.

Tu je 10, bi rekel najbolj popularnih daril, ki bi znali najbolj utruditi moško in razveseliti žensko glavo, ki kljub poznem posredovanju, še vedno daje manevra, ko utegnete jutrišnji 8.marca dan razveseljevati:

  1. Spodnje perilo (pogledoval sem za zelo želenim in made by SLO Liscinimi kompleti)
  2. Rdečilo za ustnice ali Lip gloss
  3. Nakit (verižica, prstan…) obdelanimi v  Zlatarni Celje
  4. Parfum, katerega izbor morate pogojiti s starostjo obdarovanke, Naomi Campbell mi je svetovala prodajalka
  5. Torbica (seveda tu moški okusi v kolikor ni bilo predhodnega namiga odpovedo na celi črti, saj ženski okus za dodatke in torbice je ekspliciten, za razliko od nakita-Samsonite
  6. Bomboniera ali katera od drugih kičastih čokoladnih radosti, ki je morda poleg cvetja ena najstarejših exspresnih, standardnih dari-Kraš, Milka, Žito, Ferrero
  7. Knjiga, ki je neskončen pojem primeren vedno in povsod
  8. GSM telefon, v kolikor je čas za fancy menjavo, ko je čas povozil aktualno mašinco
  9. CD, DVD ali celo karta za koncert pop ikone Madonne, ki bo kmalu v LJ
  10. Lep šopek vrtnic ali lončnica, standardno, najboljo značilno darilo ob dnevu žena

Skoraj vsa našteta darila, se najdejo tudi v nakupovalnih centrih, v kolikor ne prisegate le na blagovne znamke, ki se najdejo po večini le v specializiranih trgovinah, za katere ste že prepozni. Torej, ni še vse izgubljeo, če ste zabluzili kje ob šanku!

Pa naj bo krizi primerno!