Najbolj nevarna sovražna spletna platforma na svetu

Zrcalce zrcalce na steni povej, kdo najbolj sovražen v deželi je tej? Najbolj nevarna, sovražna in družbeno destruktivna platforma na svetu je družabno omrežje.

The world’s most dangerous hate-filled platform

Ker darknet (kaj je darknet, kako je nastal) ne šteje, ker ni za Zemljane, vsaj ne poštene in normalne, se vprašam, kaj vraga na svetli strani spleta dela zlovešče nevarno, zalezovalsko in izredno sovražno nastrojeno socialno omrežje, Facebook?

Spletna os zla!

O Facebooku bi lahko pisal kilometre, a je za pokvarjeni konglomerat škoda in časa in sape. V povedi bi težko vrinil kaj res oh in sploh pozitivnega. Seveda moje mnenje ima temelje. To ni paflet, ki ga izreče Danilo Turk ali Dejan Židan, ko mu domišljijski prišepetovalci napišejo na pildek. Mnenje je plod aktivnega raziskovanja in aktivnega eksperimentiranja. Vse je strnjeno in nazorno opisano v nekaj člankih. Z vsebino sem pred leti pomahal celo pred nosom slovenskih inštitucij, ki so se odzvale po slovensko. Niso se! Kaj čem. Kdo sem jaz, kdo si ti grinta iz margine, da bi ti bogovi odgovorili ali tvoj, hudič ne daj, primer obravnavali. Takle mamo. Gospoda z mandatom je časovno omejena. Čas skušajo porabiti zato kaj konkretnega. Recimo da so lepi pred kamero, da imajo primerno urejene nohte ob zakusko in kulsko frizuro za proslavo. Če že obravnavajo, kar zanje obravnava ali raziskava že je, pa so prioritetno obravnavani tisti, ki kaj veljajo. Da pa bi obsojal zaposlene pa niti pod razno. No way ,Pedro. Zaposleni so pač tam zaposleni zato, da dobivajo plačo in imajo na banki, kadar si zaželijo lizing, pod vprašanje, kje ste zaposleni, kaj vpisati.

ccccccc, pa koji si mi ti f…

Skratka, da ne dolgovezimo. V prilogah si lahko ob čajčku preberete kako so me virtualno zlorabljali demoni iz Facebooka, kako me je perverznež Facebog izsiljeval, jebal in na koncu, ko je vse dobil, tudi pojebal:

Lahko trdim, da je Facebook je v vsako svoje dejanje (imenujmo ga aplikacija) vključil zlonamernost. Njegovo vedenje in, kakopak, vsa njegova politika je identična politiki skrajno levih populistov. Ko slednji, seveda potemtakem tudi prvi, nekaj ušpiči, to svoje dejanje pripiše desničarju. Ga potem še medijsko in javno obsodi, da lahko javnost ob tem potem tudi sodi in dobi natanko takšno predstavo, kot si jo je on zamislil pred incestom.

Torej, kdo useka prvi na gobec ima lepo prednost.

Mogoče vas zanima tudi:

  • https://hac.si/ko-bo-facebook-zakonsko-obvezen/
  • https://hac.si/kitajci-napadajo-facebook/