Čas za preudaren samomor

Nobenih dvomov ni, da dogodki po svetu ne vplivajo tudi na nas, na naša življenja. Trendi, ki si sledijo, se kopirajo viralno. Vsa sranja ostajajo, le obljubljena dežela se izmika.

Ena tistih iger, ki je preko luže zelo zakoreninjena v kulturo je Poker. Ta pritegne zelo specifične ljudi, zmagujejo določeni s prirojenim čustvom imenovanim blef. Blef je atrubut divjega zahoda, je poosebljenost Združenih držav Amerike. Na drugi strani Evrope pa se kurči Kitajska. Ta komunistična os zla blef prezira, ker raje zlorablja človeška življenja in potrpežljivost vseh vlad sveta. S svetovno biološki vojno je svet popopolnoma spremenila. S čudežno formulo je prevzela koncesijo vzpona kitajske ekonomije, rast gospodarstva stremi k eksponentni. S takim tempom bo njihovo brudo domači proizvod v nekaj letih ali desetletju presegel BDP celega ostalega sveta skupaj. Mi pa jebemo ježa in še tistih 5 delnic domačega podjetja bi ti rade požrle banke.

Jaz menim, da so najelitnejši ekonomisti in supermožje s Harwarda eni navadni buziči, ki sam jamrajo in se v simbiozi z intelektualno podhranjenimi politiki samo oslanjajo na javno zizo. Za vse ostalo so nesposobni. Takšni klovni so samo za holywoodski studio ali za na psihiatrijo in za nikamor drugam.

Revolucija ima diplomo, ampak diplomacija in embargo sta jača!

Evropi in Ameriki je odklenkalo. Poznavalci, so že pred leti namigovali, da se se kriza prek Atlantika znova bliža Evropi. Prazne marnje. Inflacija, recesija in ostal bulšit je vseskozi tukaj. Zunanji vplivi le povzročajo valovanje.

Če vlagaš danes se vse iz zgornjih odstavkov projecira na platno življenja ekstremno. Če vlagaš postopno, postopno dobivaš ali izgubljaš. Vedno so anomalije. Enkrat je zlom borze, drugič je ideologija, pa spet socialistični apetiti lastninjenja, pa virus. Mali delničarji, varčevalci, siromaki in sužnji…. bomo vedno izgubljali, da bodo debeli in hudobni bogateli. Globalna precepcija je identična. Velike države, multinacionalke… podjarmljajo male države in žrejo majhna podjetja. Preživiš le, če ves ta gnev in destrukcija življenskega cikla vzameš za samoumevno in temno silo pretvoriš v energijo, ki te krepi.

Če je zdaj čas izgub, je na drugi strani tudi čas mega naložb. Ko vse izgubiš, lahko potem vse investiraš. Rezultat je na koncu enak!