konfliktne reči sumljivo brez porekla 

Zloglasni govor Tanje Fajon

Evropske volitve se bližajo. Spletni troli, zlorabe spleta, ustrahovanja s strani politike so nedopustna, a še kako izvedljiva! 

Na plenarnem zasedanju Evropskega parlamenta poslanci razpravljajo (14. november 2018) o povečevanju odpornosti demokratičnih sistemov EU na zunanje vplive, ki jih pričakujemo ob prihajajočih volitvah (#EPvolitve #volitve2019) v Evropski parlament in se na svojstven način trudijo zagotoviti popularnost in nov mandat. Interesi za vplivanje na izid volitev in s tem na demokracijo so namreč vse večji. Orodja za dosego ciljev so vse bolj izpopolnjena. Z enim takšnim je pred plenumom predstavila slovenska evropska poslanka Tanja Fajon, članica skrajno leve stranke SD (S&D/SD). Zloglasni (sovražni) govor ozorima njegov posnetek je bil objavljen tudi na twitterju, a je bil potiho in neznano kdaj umaknjen.

____________________________________________________________________________________________________________________

Če vam je objava kakorkoli koristila ali poperstrila dan lahko poklikate kakšen oglas. Tudi oglasi znajo včasih biti poučni, zanimivi in koristni. V kolikor imate vprašanje, ponudbo ali me želite povabiti na kavo me lahko najdete via KONTAKT. O pravilih obnašanja in stroških pa več TUKAJ! Aha, pa na piškotke ne pozabite!

Sorodne objave

3 Thoughts to “Zloglasni govor Tanje Fajon”

  1. […] Zloglasni govor Tanje Fajon […]

Leave a Comment

Nekatere stvari so pač večje od reklam!

veš tisto, ko ti polimajo, kar cel avto v #Durex reklamo

Avto v reklamno folijo?