Najbolj nestrpni sovražni slovenski politiki

Sovražni in nestrpni politiki so danes v svetu pravi hit, njihov odnos do javnosti pa je en navaden šit! Kdo je najbolj sovražen in nestrpen politik, kdo so najbolj sovražni funkcionarji v Sloveniji?

Zrcalce zrcalce na steni povej, kdo najbolj nestrpen in sovražen v deželi je tej?

Kot je na tujem, tako je tudi doma. Slovenski politiki in funkcionarji se zavedajo, da je ego edini verodostojni nadomestek njihovi javni impotenci in frigidnosti. Če so konsenz, sodelovanje in sprava, najbolj zlorabljene besede v slovenski politiki, potem so sovraštvo, razdruževanje in zaničevanje najbolj uporabljene fraze na političnem parketu.

Sovražnost ni samo sovražno misliti in to individualno projecirati na okolico ali posameznika. Sovražnost je nasploh in še zlasti v sovražnem duhu ustvarjati in s takšnim namenom škoditi množici. Tovrstni grozni navadi smo pravkar priča, po padcu trinajste vlade. Res se vpletenim večkrat zdi, da je nekdo včasih robusten in neprizanesljiv do njih, a večini normalnim ljudem se lahko ta robustneš zdi celo preveč prizanesljiv. Še kako res pa je, da facts in resnica niso sovražni govor. To spregledajo in pozabljajo prav tisti, ki ga zlorabljajo.

Naj čevlje sodi, le kopitar. Splet pa leta 2020 prvič sodi sovražni retoriki.

Lestvica top 10

Za mene najbolj sovražno nastrojeni, retorično sovražni, najbolj brutalni politiki – funkcionarji – v Sloveniji:

  1. Jani Moderndorfer
  2. Dejan Židan
  3. Jernej Štromajer
  4. Miha Kordiš
  5. Janez Janša
  6. Alenka Bratušek
  7. Zmago Jelinčič
  8. Tanja Fajon
  9. Violeta Tomič
  10. Marjan Šarec

Vedno je čas za spremembe!

#Blog Hac dopušča možnost napak pri vnosu in si pridržuje naknadnega usklajevanja ažuriranih podatkov v kolikor so izkazani dokazi o nasprotnem.