Odpis dolgov ali najbolj plačan slovenski bloger

Crnkovič je s pomočjo sodišča postal najbolj znan in plačan slovenski bloger.

Od drugorazrednega kolumnista in blogerja na siol portalu Blogos je Marko Crnkovič napredoval v najbolj plačanega blogerja v Sloveniji. Odpisan dolg ni nič drugega, kot  osebni zapitek ali netto zaslužek. Kolumnistu, slabemu možu, provokatorju, po zadnjih podatkih prevarantu, nategunu Marku Crnkoviču v osebnem stečaju, je sodišče odpustilo vse dolgove.

So dolgove odpisali tudi vam in zakaj ne?

Osebno poznam pridnega in poštenega Slovenca. Pred mnogo leti je zabredel, zaradi naivnosti. Potinkal ga je vaški pridanič medtem, ko je sam nategnil lepo število oseb in podjetij. Za dejanje je odsedel nekaj let, sedaj pa spet hara naprej. Ironično pa je, da znanec ki je zanj najebal njegove grehe plačuje še danes, četudi je gnjida na prostem. In meanwhile je ta šel skozi osebni stečaj, a kljub temu še danes plačuje za tega osla. Kratko-malo FURS ga ne izpusti iz kremljev, ker je zavohal, da je fant priden, da dela, da je dobil delo v dobrem podjetju. Če si lenuh in se ti delati ne da se te tudi finančna uprava izogiba. Takle mamo, ja! Šablona je ista in vezana na polarizacijo.

Kdo je Marko Crnkovič?

Skozi zapisa Crnkoviča spoznaš do obisti. Preračunljiva in nepomembna figura, ki se obeša na prave veje.

Ecola. Postopek osebnega stečaja Marka Crnkoviča se po nekaj letih bliža koncu. Četudi si Crnkovič v času osebne stiske nikoli ni trgal od ust ali se za kaj prikrajšal, je Okrožno sodišče v Ljubljani sredi novembra 2018 sklenilo, da se mu v okviru stečaja odpustijo vsi dolgovi, ki so nastali do avgusta leta 2015. Skupaj se jih je nabralo 148 tisoč evrov. Od tega zneska priznanih terjatev bodo upniki prejeli 6%, kar znaša celo 9.680 evrov.

Komu je dolžen Marko Crnkovič in koliko:

  1. ex žena Nina Bevk – 111.000 evrov,
  2. FURS – 11.889 evrov,
  3. Telekom – 3.597 evrov,
  4. ZPIZ 11.469 evrov.