Ko bloger blog proda za politične igre, ampak volit pa le pojdite

Bloger Hac je vedno bil ubrisan in toliko prebrisan, da blog politično nikoli ni angažiral. Ko bloger svoj blog proda politični opciji, preko katerega represirajo nasprotnike, je prodana duša.

Seveda bloger mora imeti svoje mnenje. To mnenje navadno tudi jasno in glasno izrazimo preko svojega bloga. To je naša prednost. To je naš obrambni mehanizem. To je naše orožje za preprečevanje anomalij, ki jih zasledimo. Vsekakor pa v to ne sodi nobena, še tako lepa, politična angažiranost. Preprosto politika je en sam skupek laži. Začne se že v nekem biroju mnenj, kjer iz fotelja kličejo neznance in upajo, da jim bodo izdali tisto, kar je z ustavo varovano. Optimisti. No, ja, te rezultate in zaključke potem prodajajo za relevantno in uber reprezantativno javno mnenje. Lepo vas prosim, leta 2022, pa ja že vemo kdo so ti in kakšni so njihovi interesi, da to počnejo.

Sledijo predvolilne obljube strank in nekih prisilno smejočih kandidatov, katere pa itak v zgodovini Slovenije še niso bile izpolnjene, razen nekaterih, ki pa so se verjetno zgodile naključno.

Volit pa vseeno pojdite. Saj ne da vaš glas kaj vpliva na izid volitve ali njihov rezultat. Je pa ob zadetku na volilni loteriji občutek boljši.