Pravila o pred-volilni kampanji

Aspekt volilne kampanje že znan. Zamudnikom pa: ” no limited for promises.”

Še kratka usmeritev o pravilih predvolilne burke parlamentarne volitve 2022 oz. direktne volilne kampanje na spletni strani Hac.

Pravila in navodila za volilno kampanjo so  pripravljena v skladu s kodeksom spletne strani, pa kajpak tudi z Zakonom o volilni in referendumski kampanji ter Odlokom o razpustitvi Državnega zbora RS in o razpisu uradnočasnih ali predčasnih volitev v Državni zbor RS, ki bodo v mesecu aprilu po Gospodovem letu 2022.

Z manjšimi korekturami na demokratično omejene poglede Slovenije se strinjamo, da so primernejša pravila politične kampanje takšna,  da ni pravil! Predvolilna ali uradna volilna kampanja za predčasne državnozborske volitve na teh straneh le z enodnevno postanko polne politične cenzure zadnjega dne pred volitvami ali predzadnji dan volilnega dne.  Preljuba soboto, poimenovana molčeča sobota, bo o politiki besede dan predvolilnega molka. Abstinenca o…. obvezna, ni pa ovir pri uživanju alkohola, persena, banan in ostalega življa. Skratka vse po črki zakona. Pijani ne za volan  in zadrogirani ne pametujte na  mitingih, pa bo vse dobro.

Lov na državnozborske fotelje odprt tudi uradno. Kandidate, kandidatke, politične stranke, jate in platnice – pardon –  liste  pozivamo, na nažiganje pred volitvami in ne po zasedenih sedeži  v Državnem zboru RS.

Strnjeni zaključki, povzetki, kritike, zablojene javnomnenjske raziskave, poskuse vpliva medijev na javno mnenje, spodrsljaje  in ostale Martinove klobase  o volitvah 2022 po izvolitvi v  po-volitvah 2022.