Novi obrazi v politiki, kot jih vidijo dominantni mediji

Dominantni, režimski, prevladujoči, multi stream mediji (MSM), kakorkoli jim že rečete so mnenja, da je svet njihov. Ampak že dolgo ne več.

Že kar nekaj let dnevne informacije črpam iz različnih kanalov. Tiskovine smo pri nas opustil že pred več, kot desetletjem. Dnevno-informativne oddaje me prešinejo skozi oko in uho le toliko, kolikor lahko trajata klik ali dva na tipki daljinca oziroma miške. Seveda si kakšen vložek, ki se nanaša na vest, ki me zanima, še ogledam. Tako si potem res lahko ustvarim resnično projekcijo dogajanja. A neumnosti, ki jih trosijo MSM so brezmejne. Vsak sleherni dan te presenetijo znova. Vse kar objavi je treba preverjati. Zamudno, ko pomislim, da smo nekoč slepo verjeli in izvedeli v nekaj minutah. Iz vidnega polja pač izpustiš murke in fajone in se navadiš. In ko se, Svet postane bolj oster, manj stresen in bolj higieničen. Šele takrat ugotoviš, da ni tako slab.

Pa zgolj in samo še en najnovejši biser, še en šolski dokaz medijske zaplankanosti in primitivizma. Koncem lanskega leta 2021, ko so razkrinkali šefa Gen-i, in se je Robert Golob potem z neko medijsko-nastopaško rošado želel izogniti posledicam. Kljub njegovim svinjarijam z dohodki in nagradami ter nerazjasnenimi posli s prodajo elektrike njegove partnerice sta nam ga javna RTV Slovenija in POP TV začela prodajati za brezmadežnega, za nov svež obraz v politiki. Poglejmo kaj o tem n povem obrazu pravi sam nov obraz, Robert Golob, na kakšno mesto postavi prav te medije, ki ga Slovencem skozi svojo popačeno sliko servirajo.

Robert Golob je v politiki oziroma je v politiko vstopil leta 1998.

Blagor tistim, ki niso videli ali slišali pa mi vseeno verjamejo! Ubogi na duši tisti, ki poslušajo in vidijo pa ne verjamejo!