foto pametovanja za mirne misli in duha 

Najcenejša, najboljša je Mercatorjeva pizza

Bravo Mercator! S to pizzo konkuriraš vsaki piceriji.

Ni reklama za Mercator, ni promocija Mercatorjevih izdelkov. Je  znano, da sem skop s pohvalami. Itak pa se dobra roba hvali sama! Pica v Mercatorju je super produkt in je po mojem skromnem mnenju najcenejša  pica v Sloveniji, sploh za takšno kvaliteto. Pizza najboljšega soseda je konkurenčna vsaki piceriji, katerim se pa lahko samo kolca po tako nizki ceni. Pri najboljšemu sosedu dobiš sveže pečeno pizzo za borih 2,79 evrov. V pizzerji bi ta velikost veljala za srednjo, a zaradi preobilja dodatkov jo zmažeš težje, kot tisto veliko v piceriji. Tako ja, ne misliti, da za extra low price šparajo z dodatki. Sira in šunke je full. Okusna omaka in testo. Slednje, kot bi celo videlo krušno peč. Skratka Mercatorjeva pizza je sočna in predvidevam, da iz živil domačega porekla.

Zdi se mi prava pojedina za malico, kosilo ali večerjo, in to za niti 3 evre, vključno z embalažo, ki so mi jo v pizzerji navadno mastno zaračunali.

____________________________________________________________________________________________________________________

Če vam je objava kakorkoli koristila ali poperstrila dan lahko poklikate kakšen oglas. Tudi oglasi znajo včasih biti poučni, zanimivi in koristni. V kolikor imate vprašanje, ponudbo ali me želite povabiti na kavo me lahko najdete via KONTAKT. O pravilih obnašanja in stroških pa več TUKAJ! Aha, pa na piškotke ne pozabite!

Sorodne objave

Leave a Comment

Nekatere stvari so pač večje od reklam!

veš tisto, ko ti polimajo, kar cel avto v #Durex reklamo

Avto v reklamno folijo?