Mercatorjeva kvaliteta nese Šparovo kvantiteto

Če že v Šparu premnoge artikle dobiš ceneje, torej za enak znesek dobiš več, kot pri drugi hiper konkurenci, pa se mi je sprva ravno zavoljo tega manj-več in dvomov v kvaliteto določenega artikla konkurenta, porajalo skeptično vprašanje.

Ko  je moja najdražja na blagajni potegnila na plano kričečo raznobarvno nakupovalno vrečko in ukazala, naj se premaknem in začnem s pulta pobirati fasungo, sem se urno odzval, kot se za zglednega partnerja spodobi. Nakupljeno sem polagal  in zlagal v veliko nakupovalno Mercatorjevo vrečko. Ta jih je lani zaradi osveščenosti do okolja poklanjal gospodinjstvom širom po Sloveniji. Ob polnjenju le te, se mi je v času preudarnega zlaganja sočni prehrambenih artiklov, sprožalo vrsto miselnih ugank. V volumensko prostorno, sem spravil večino nakupljenega. Bi rekel glede na vsebino, preveč za njene zmožnosti. Res da všečna in moderna, ampak hkrati  na videz tudi cenena in šibka me je mučila še nekaj časa. S kopico napolnjeno, sem zagrabil za ročaje in hudomušno še zadnjič  za mnenje povprašal drago:”Bo zdržala?”

“Seveda bo, ne prvič”, pritrdi moji skeptičnosti!

In sva šla na pot.

Skoraj adrenalinskega občutka sem stopal k cca 200-300m oddaljenemu vozilu. “Samo še malo, samo še malo”, sem si mrmral. Eeeej, uspela sva! Vso Šparovo kvantiteto, je nesla Merkatorjeva kvaliteta! Vsej Šparovi teži je bila kos Mercatrojeva trdovratnost…

Kot otrok sem z njo hitel na tehtnico. Z navdušenjem sem odčital stehtano. Skoraj 21 kg! 21!

Ne samo lepa, tudi kvalitetna!

#Mercator

#špar