Je Robert Golob, ko je grozili zmagovalcu prvega kroga predsedniških volitev, aktiviral mračne sile

Sovraštvo in nestrpnost ne poznata meja. Za mračne sile Slobode samo nebo je meja Slovencem sporoča premier Robert Golob z ekipo Svoboda, SD in Levica.

Večina nas ve, da si 23. december 2022 ne bomo zapomnili, zaradi zmage Anžeta Logarja v prvem krogu in ne zaradi uvrstitvi Nataše Pirc Musar v drugi krog predsedniških volitev. Tudi po tem ne, da Miha Kordiš ni dobil niti glasov volivcev svoje stranke in zbral komaj dobra 2% glasov. Ta dan si bomo zapomnili po sramotnem, nestrpnem in nedoraslem vedenju premierja Goloba, ki je po kalimerovsko, in v svojem užaljenem slogu, kar pred obračuvnaval z zmagovalcem volitev. Robert Golob je grozil Anžetu Logarju:

Zagotovo ne bomo dovolili, da se kandidat SDSa zavihti v predsedniško palačo… (Robert Golob)

Njegov kandidat in kandidat SD, Milan Brglez, je bil z dobrimi 15% povsem degradiran s strani volivce in volilk.

Na nestrpen diktatoski performens premierja se mediji niso niti odzvali, pričkakovano. Je pa je to nestrpno otročje obnašanje levice kritično ocenil vidni član Socialnih demokratov in nekdanji predsednik SD stranke, Igor Lukšič.

Bravo, Igor.

V drugi krog volitev za predsednika Republike sta se uvrstila Nataša Pirc Musar in Anže Logar, ki se bosta za mesto slovenskega predsednika potegovala 13. novembra.