Resnica o napadu 11.septembra

Mineva že deveto leto od napada 11. septembra 2001, a resnica o napadu na dvojčka (twins) je še vedno prazno platno teorij zarot!

Napad 11. septembra (september 11th) je  spremenil pogled ljudi na terorizem, močno pa je spremenjen tudi pogled ameriško administracijo, na ozadja in protizakonita delovanja vladnih služb.

Resnica o napadu na WTC, Stavbo Pentagona?

Kljub milijonom dolarjev, ki jih je Busheva administracija namenila za ustvarjanje domneve resnice, so dokazi o zaroti začeli kar prihajati na plan. Imena teroristov, ki naj bi bili na letalih, sploh ni bilo v računalniških izpisih potnikov, ki so jih letališča kasneje dostavila organom ZDA. Vsi domnevni teroristi sploh niso znali upravljati z letali, razen dveh, ki pa sta se urila na manjših letalih na Floridi. Seveda tako velikih letal, kot so bili Boeing-i, absolutno niso mogli znati upravljati, da o določenih manevrih, ki sta jih izvajala tista, ki sta treščila v dvojčka v New York-u sploh ne govorimo. Za letalo, ki naj bi treščilo v Pentagon, lahko skoraj z gotovostjo trdimo, da je bila daljinsko vodena raketa, kar prikazujejo slike in podatki, ki so dostopni z mesta nesreče (Thierry Meyssan: Pentagate). (vir)