Baričevič in pozareport

Zadeva afera Baričevič me je zaradi obskurnosti primera s potankostmi namenoma dosegla tako pozno, čeprav so me navkljub prozornemu spremljanju incesta, medijski  drobci sodome Saše Baričeviča  zadevali vseskozi.

Do seznanjanja o potankosti dogodka me je napeljalo šele javno opravičilo šefa Požareporta (www.pozareport.si),  Bojana Požarja, ki o plitkosti slovenske mentalitete in kulture pove med vrsticami:

Zaradi enormnega navala obiskovalcev se nam že minulega od petka naprej (ko smo objavili članek z naslovom Šokantno: blizu oklanega Baričeviča našli umetni penis s kondomi) sesuva portal, zato je branje Požareporta žal večkrat onemogočeno. Včeraj dopoldne pa je bil naš portal za nekaj ur tudi povsem “izven stroja”.
Težave sproti odpravljamo, vsem bralkam in bralcem pa se zaradi tega iskreno opravičujemo in prosimo za potrpljenje.
(Bojan Požar)

Požarjev apel izveni, kot  iskreno gentelmansko opravičilo  vsej slovenski javnosti, ker se ta ni mogla v live trenutku dokopati do perverznih podatkov pokojnega akterja, cenjenega, ’uglednega doktorja, dobrega in tesnega prijatelja mnogih vplivnih  političnih in ostalih veljakov, dr. Saše Beričeviča.

Izpoved očividca – Andrej Hrausky – soseda pokojnika: “Trije psi so ga jedli, Tako, da so letal s kosi mesa okrog…”

S svojo necenzurirano  zgodbo Šokantno: blizu oklanega Baričeviča…   se ni čuditi, da Požar pregreva siolove in tušmobilove strežnike, na katerih gostuje spletna stran požareport.si. Bojan Požar je  prekašal svojo zmanipulirano in edino  konkurenco 24ur.com, o tem ni dvoma, saj  RTV, Dnevnik, Delo, Večer ali ostali pod taktirko politike, ga v odkritosti, pa resnici na ljubo večkrat, tudi takšni ali drugačni špekulacij, niso nikoli resneje ogrožali.

Pa saj v tej sodbi, če je resnična, ne želi nihče niti posedati v vlogi sodnika, kaj šele v dolgi vrsti VIP znancev, ki jim je sedaj težko  javno  oznanjati  prijateljevanje z Baričevičem. Kam  in do  kje bo upal ali smel Požar voditi to nervozno Baričevičevo resnico in z njim povezano vso smetano (med najbolj izpostavljenimi je zloglasni odvetnik Miro Senica)?

In res, tovrstne svinjarije je najbolje pomesti pod preprogo. A kaj ko bi skupaj s temi svinjarijami pometli tudi statiste, režiserje in ključne igralce, ki so pripeljali 3 nedolžne bulmastife nazaj domov k precej večji  zverini, kot so sami!