Triglav izgubljene Naložbe

Zavarovalnica Triglav
Zavarovalnica Triglav

Obvestilo malim delničarjem družbe Triglav Naložbe d.d., po novem, Triglav izgubljene Naložbe d.d.:

Spoštovani majhni, nepomembni in pogrešljivi delničarji družbe Triglav izgubljene Naložbe d.d.,

kot imetnika  delnic zanemarljive vrednosti družbe Triglav izgubljene Naložbe d.d., vas obveščamo, da smo v dogovoru z  ZaOkrožnim sodišče v Ljubljani s sklepom št.2011/krenacifra sprejeli krensklep o eliminaciji  manjših nepomembnih členov v družbi Triglav izgubljene Naložbe d.d. Združba neprofitne  družbe za zapravljanje je namreč  23.5.2011 sprejela krensklep, ki omogoča večinskemu deničarji obračunati s kapitalom malih delničarjev. Na osnovi ocene, se manjših družbenikov sme rešiti s simboličnim denarnim izplačilo v višini ene kave za delnico na območju izven prestolnice.

Pravno obvestilo:

Pri poskusa izigravanja družbe s strani malega delničarja, da bi ta skušal zasesti katero od mest na ljubljanskih terasah, se odgovornost poravnave priložnostne kavice prenaša izklicno v breme malega delničarja, družba Triglav izgubljene Naložbe d.d. za to nima nikakršne odgovornosti. Malega delničarja pa se predlaga v kazenski postopek obravnave Okrožnemu  sodišču v Ljubljani.

Simpl kmečko-parodičnim  razlagam sledijo strokovna poročila, pravne smernice in sugestije institucijam, ki bi v urejeni družbi prednostno morale varovati individualne vlagatelje in zavreti nadaljno realizacijo tajkunizacije Triglava Naložbe d.d.