Tektonski premiki levo-usmerjenih sprevrženosti

3 mesece politične izolacije, 3 mesece neažurnega spremljanja medijev ali 3 mesece politične abstinence so končno ritem postavile v tirnice življenja.

Pa pride na plano izstop aktualnega ministra za gospodarstvo Mateja Lahovnika in sproži 6 mesečni blogerski celibat. In da ne bo šel  v nekaj dneh ta revolucionarni izstop v pozabo, naj spomnim, da je to tisti  minister o katerem so se priznajoč motili celo nevtralni mirovni posredniki, pa o njegovem delu in načinu tolerance niso imeli pojma pristranski nagibajoči se 4.razredni politikanti, kaj šele bogosrunjeni vasezaverovane vaški mesaje. Zaverovani v svoje lažne interpretacije, prikrajanja, skrunjenja in brezsremnega skrivljenja resnice, so samouki prvaki ala Gregor Golobič dokazali, da so le ljudje. Ne navadni ljudje, ampak ljudje izpod nivoja, predsedniki, ki jim celo lastna mati ne more verjeti.

Oprostitev krivca je potuha in ta potuha da zadoščenje z njim pa nastane vulkan novega mega  elana  nevarnejšim, bolj sprevrženim podvigom naproti.

Spuščene osebne norme pod meje tolerance, razvrednotijo samoobstoj, poteptajo življensko delo, zanj prizadevanje, skratka kompleten  smisel. V takem si pred lastnim ogledalom niče, pred potomci usrane, pa ni vrag, da se ne velja vprašati.

Matej Lahovnik je pomanjkanje spanca presekal z iszstopom iz stranke Zares, nam pa obljubil upanje na mirnejši sen in vsaj kanček misli na več spoštovanja, manj nehumanega stresa in mikro delec upanja na zadoščenje.

Sem napovedal hiper padec tajkunov, linče politikov, propad medijev… Napoveduje premike tektonskih levo-usmerjenih sprevrženosti, genezo ljudskega patriotizma, za katerega bo vredno vstati.

Če je Matej Lahovnik  z nami, so drugi zoper njega. Kdor ni z njim, je proti nam.

Slava jim!