Paysafe najbolj oderuško plačevanje na spletu

Jp, Paysafe card je postalo najbolj oderuško sredstvo za prenakazovanje denarja in za plačevanje na spletu.

Paysafe je v Sloveniji poznan že mnogim, najbolj se je prijel med Slovenci v zlati dobi spletnega igralništva. Služil je nakazovanju sredstev na danes prepovedani Pokerstars. Paysafe pa je danes priljubljen še zlasti, ker omogoča polnjenje predplačniških plačilnih kartic VISA, MASTERCARD, omogoča tudi kupovanje Bitcoinov in ga podpira vse več spletnih trgovin, registrarjev domen in podobno. A so provizije paysafa pri transakcijah ene najvišjih, če ne največje na spletu.

In kdo je spletna banka Paysafe?

Za telebane. PaySafe je spletna banka igralniških lobijev. Podpira raznorazne anonimne transakcije na spletu, najbolj priljubljen pa je prav pri nakazovanju denarja v igralništvo in stave. Zadnje leta so ponudbo oplemenitili z opcijo prenakazovanja na različne spletne banke, kjer imajo uporabniki predplačniške plačilne kartice in kamor težko naložijo gotovino. Osebno meni, da je ta ponudba le krinka, da gospod ostane lep in eleganten, saj bi sicer uporabnikom zaračunali minimalne provizije, ne pa da jih odirajo malce bolj od ruske mafije.

Paysefu je so vedno prioriteta stave in igralništvo.

Pri nakupu paysafe vrednostnice (potrdilo z denarnim dobroimetjem) plačate 1 evro provizije na blagajni (Petrol, 3DVA…). Vseeno je ali kupite vrednostnico za 10 evrov ali 100 evrov. Višini vrednostnice dodate ta 1 evro. Torej. Pri nakupu dobroimetja za 10 evrov plačate v trafiki 11, za 25 evrov 26 evrov in tako naprej, do 100 evrov, kolikor je najvišja znesek, ki ga prodajalec naloži na natisnjen račun. Bizaren slovenski zakon o bančništvu od plačane provizije pri nakupu ne določa niti centa provizije. Potem sedete k računalniku teh 10, 25, 50 ali 100 evrov brez vsake provizije prenakažete v davčno oazo, na Kostariko, Sejšele, Panamo, whereever je že Casino.

Če pa s paysafe vrednostnico želiti napolniti svoj mastercard na neki spletni banki, ki paysafe podpira pa plačate različne provizije, tja do astronomskih 10 odstotkov od prenakazanega zneska. Prav ste slišali. 10 % samo za prenakazilo in še tisti neobdavčen 1 evro pri nakupu vrednostnice. Če želiš samo z 20 evri napolniti svoj mastercard na skrill ti odtrgajo od zneska 1,4 evra, ker je 7% provizija.

Provizije (fees) pri transakcijah.

Zlata jama, odprti kop!