estrada Internet kako Multimediji oglaševanje zaslužek na internetu 

Brezplačno spletno gostovanje za blog

Ko rabiš ni, kadar ne rabiš te vedno kakšen bode v oči. Tudi, ko gre za spletno gostovanje ni nič drugače.

Ni pomembno ali iščeš zastonj strežnik za svoj blog ali pa če se nagibaš k kvalitetnemu najemu spletnega strežniškega gostovanja. Rezultat odločitve vedno pride z zamikom, po več dneh napornega dela si lahko privoščiš žurko ali pa si zgrizeš nohte in začneš jovo na novo.

Vem, veš, tisto, ko bi šel rad na svoje, pa je škoda vsakega centa in ali

 • 15 evrov za domeno in
 • 1 do 5 evrov za najem strežnika na mesec.

Na koncu si si privoščil oboje, a pojma nimaš:

 • kako postaviti blog na strežnik,
 • kako preseliti stari blog,
 • kako ustvariti in odpreti svoj mail,
 • kako optimizirati blog ali spletno stran
 • kako razvrstiti oglase, vtičnike…
 • info

So deljeni hostingi s cPaneli in so tisti drugi. Pikirajte na prve. So zelo priročni in je na njih možno opraviti vse inštalacije že z nekaj osnovnega IT znanja. Kar nekaj teh žalosti sem probal. Vmes obupal.

Nekateri, zlasti tisti free ali poceni, ponudniki gostovanja so, kot profesorji v srednji tehnični šoli. Ko opazijo tvojo samozavest se jim zaiskrijo oči in ti spusti kajlo, da si čez minuto, ko osa pod obrnjenim kozarcem. Tako je tudi, ko se zapleteš s pravimi spletnimi maherji. Najprej ti ponujajo zastonj ali čisto poceni gostovanje za blog. Ko vse postoriš te začnejo zezat. Ko si končno ponosen lastnik svojega bloga v divjini ti prasec suspendira račun, ker češ delaš na wordpressu, ki ga vseskozi tarča hekerje. Ja itak, sam mene pa tebe čakajo črnci. Pa ga nafehtaš, da ti odklene račun in ščaraš čudež, a to ponudniku nič ne pomeni, ker njegov cilj je jasen. Pa daš evro in ti čez teden spet zateži, da da nimaš dobro optimizirano stran, da tvoja mega super duper obsiana stran s 6 obiskovalaci na dan žre CPU in ogroža vse 3 njegove stranke in njihove mega posle v centih. Pa si zagnan in daš še evro. Pa spet…  Ajt… prošetaj.

Kjer je zastonj ali malo denarja v igri se boste samo naživcirali. So free hostingi in tisti  drugi. Na prve pozabite, za druge bo pač treba nekaj plačat. Pa še to malo je premalo za kako nemoteno delo.

Kako potem dobiti dobro in brezplačno spletno gostovanje za blog?

Če rabite brezplačno spletno gostovanje za blog raje ostanite na gostujočih platformah. Nič stroškov, brez stresa, zgolj in samo lagano pisanje in pametovanje po mili volji. Saj jih poznate:

 • blogger
 • wordpress
 • blogos

Če vam ne popusti in zapadete v resno abstinenčno krizo pa pišite. Rad pomagam, če utegnem.

____________________________________________________________________________________________________________________

Če vam je objava kakorkoli koristila ali poperstrila dan lahko poklikate kakšen oglas. Tudi oglasi znajo včasih biti poučni, zanimivi in koristni. V kolikor imate vprašanje, ponudbo ali me želite povabiti na kavo me lahko najdete via KONTAKT. O pravilih obnašanja in stroških pa več TUKAJ! Aha, pa na piškotke ne pozabite!

Sorodne objave

One Thought to “Brezplačno spletno gostovanje za blog”

 1. I couldn’t rsist commenting. Welll written! I like iit whednever people gett togedther andd shqre ideas.
  Grsat website, stixk wirh it! I’ve bbeen browsing on-line more thasn 3 hoours thee days, butt I never ffound any intereeting
  artucle likee yours. It is beautiful prixe suifficient ffor me.
  In my view, iif aall sote owner annd bloggers made excelplent congent ass youu did,the interrnet
  sall bee much mor userful thann ever before. http://foxnews.net

Leave a Comment

Nekatere stvari so pač večje od reklam!

veš tisto, ko ti polimajo, kar cel avto v #Durex reklamo

Avto v reklamno folijo?