5 ½ poglavitnih prioritet najbolj iskanega moškega

Prioritete najbolj iskanega moškega

Če se izognem resnici, da ne bom nikoli igral v Hollywoodu, da ne bom podedoval niti milijarde evrov premoženja, in da sem zaradi vihravega mladostniškega razmišljanja izpustil nekaj priložnost, ko bi morda postal vsaj približek NO.1 v katerem od športov, mi ne ostane niti to za kar sem bil prikrajšan že z rojstvom. Seveda tistim sedaj odkritim značilnostim, ki jih premore najbolj iskan letošnji moški.

Niti ne vem, kako bi se ob zoperstavljenem dejstvu obnašal. Naj bi bil razočaran, ponosen ali mogoče najbolj in edino resnično, kot Slovenec zgrožen? Če udarim en povzet statističen blef,  lahko rečem in se hkrati tolažim, da se še takšni mački  soočajo s temi  življenskimi resnicami. Redki obvladujejo  skrivnosti, ampak začuda se ‘fenomeni’ pojavljajo  tudi pri nas.

Nebi se sicer mogel spomnitu, kdaj me je že začelo razganjati o takšnem razmišljanu, kakšen mora bit moški, tisti čas kajpak fant, da bi te želeli, požirali, manično iskali in povpraševali po tebi? Ni mi šlo ravno slabo, prav nasprotno, zato se nisem pritoževal. Uganka po desetletjih raziskovanja je ostala sicer še vedno delno zavita v neprosojno tkanino, do predvčerajšnjim!

Dan predvčerajšnjim, pa  je umrlo zadnje moje upanje, soočil sem se z bridkostjo, da je moje hlepenje končno prišlo do konca. Preživel bom, ampak najbolj zadane, ker tega nisem odkril že davno. Predstava o najbolj iskanem Slovencu so bile od vsega začetka popolnoma zgrešene. Včasih tudi do 5kratni tedenski trening, vzdrževanje kondicije in postave, usposabljanje na področju komunikacije, šolanje, kjer sem sicer omagal pred željenim ciljem, vspostavljanje znanstev, skratka prenaprezanja na meji človeškega niso nikoli dosegli željenega vrhunca.

Zaradi prirojenih protislovij, je bil useph nevedoč zatrt že v kali.

Pa pojdmo po vrsti:

Najbolj iskan moški je drobne, koščene, že na pol shirane postave, blede polti. Bog ne daj, da bi bile vidne sledi kakšne rdečice, ki nakazujejo na prekrvavljenost, saj iz tega lahko sklepam, da se mu po žilah pretaka kri drugačne barve. Njegov izbran  nežni glas prezrt muticije, ki ob ‘žvrgolenju’ omogoča odganjanje kakršnekoli znosne publike in konkurence daleč okoli sebe. Kot magnet vleče nase vse kar leze in gre. Obleke, sakoji poletnih barv kreirani  pri največjem svetovnem proizvajalci in kreatorju made in China, nakit iz slonovine in najpriznanejše bižuterije po okončinah. “Z vseh perspektiv kameram všečnih linij, šarmantnega nasmeška, retoričnih presežkov.”

Kdo naj konkurira temu! To je on, statusni simbol sklonov, kralj samooklicanih… Najdi.si, zakaj si mi ubil sanje?