Aktualno pametovanja Zabava 

5 ½ poglavitnih prioritet najbolj iskanega moškega

Prioritete najbolj iskanega moškega

Če se izognem resnici, da ne bom nikoli igral v Hollywoodu, da ne bom podedoval niti milijarde evrov premoženja, in da sem zaradi vihravega mladostniškega razmišljanja izpustil nekaj priložnost, ko bi morda postal vsaj približek NO.1 v katerem od športov, mi ne ostane niti to za kar sem bil prikrajšan že z rojstvom. Seveda tistim sedaj odkritim značilnostim, ki jih premore najbolj iskan letošnji moški.

Niti ne vem, kako bi se ob zoperstavljenem dejstvu obnašal. Naj bi bil razočaran, ponosen ali mogoče najbolj in edino resnično, kot Slovenec zgrožen? Če udarim en povzet statističen blef,  lahko rečem in se hkrati tolažim, da se še takšni mački  soočajo s temi  življenskimi resnicami. Redki obvladujejo  skrivnosti, ampak začuda se ‘fenomeni’ pojavljajo  tudi pri nas.

Nebi se sicer mogel spomnitu, kdaj me je že začelo razganjati o takšnem razmišljanu, kakšen mora bit moški, tisti čas kajpak fant, da bi te želeli, požirali, manično iskali in povpraševali po tebi? Ni mi šlo ravno slabo, prav nasprotno, zato se nisem pritoževal. Uganka po desetletjih raziskovanja je ostala sicer še vedno delno zavita v neprosojno tkanino, do predvčerajšnjim!

Dan predvčerajšnjim, pa  je umrlo zadnje moje upanje, soočil sem se z bridkostjo, da je moje hlepenje končno prišlo do konca. Preživel bom, ampak najbolj zadane, ker tega nisem odkril že davno. Predstava o najbolj iskanem Slovencu so bile od vsega začetka popolnoma zgrešene. Včasih tudi do 5kratni tedenski trening, vzdrževanje kondicije in postave, usposabljanje na področju komunikacije, šolanje, kjer sem sicer omagal pred željenim ciljem, vspostavljanje znanstev, skratka prenaprezanja na meji človeškega niso nikoli dosegli željenega vrhunca.

Zaradi prirojenih protislovij, je bil useph nevedoč zatrt že v kali.

Pa pojdmo po vrsti:

Najbolj iskan moški je drobne, koščene, že na pol shirane postave, blede polti. Bog ne daj, da bi bile vidne sledi kakšne rdečice, ki nakazujejo na prekrvavljenost, saj iz tega lahko sklepam, da se mu po žilah pretaka kri drugačne barve. Njegov izbran  nežni glas prezrt muticije, ki ob ‘žvrgolenju’ omogoča odganjanje kakršnekoli znosne publike in konkurence daleč okoli sebe. Kot magnet vleče nase vse kar leze in gre. Obleke, sakoji poletnih barv kreirani  pri največjem svetovnem proizvajalci in kreatorju made in China, nakit iz slonovine in najpriznanejše bižuterije po okončinah. “Z vseh perspektiv kameram všečnih linij, šarmantnega nasmeška, retoričnih presežkov.”

Kdo naj konkurira temu! To je on, statusni simbol sklonov, kralj samooklicanih… Najdi.si, zakaj si mi ubil sanje?

Sorodne objave

43 Thoughts to “5 ½ poglavitnih prioritet najbolj iskanega moškega”

 1. gosenka

  A moški sploh veste kaj se ženske zadnje čase sprašujemo: Če obstaja v današnjih časih sploh še kašen normalen moški ?
  Bolj iščemo, manj najdemo. Z vsakim korakom smo bližje resnici, ki pa ni bleščeča. Ne normalnih moških, tako živalskih, prow tapravih samcev ni več. Potem se moramo ženske zadovoljiti z povprečno slabo poceni samoušečno robo, ki v nas išče samo drugo mamo, nekoga, ki ga bo hvalil, da se bo boljše počutil v samem sebi. Juhu, kdo bo pa delal in skrbel, da bo ženska imela dovolj hrane za otroke, da bo imela sploh kje živet, da bo vedla da živi. Še med seskom rabite moški, da vas hvalimo…nič niti osnovnih pojmov moškosti, niste sposobni izvesti. Smo ženske še kaj samice? Ne.
  Pa veste zakaj, ker postajamo samci in samice skupaj. Neka degenerirana vrsta, ki mora biti sposobna delati vse, da ugodi komu? Drugi degenerirani vrsti, ki je kljub temu, da je imela samce za prednike, od njih ni nič očitnega podedovala!

 2. fuck, ti medsebojni odnosi so totalno v kurcu.

 3. urša

  gosenka – bravo
  nisem našla na hitro pravih besed, ampak ravno to se mi je motalo po glavi, ko sem brala napisano.
  Žalostno pri vsej zadevi, ki jo moški gledajo skozi smeh in bedne primerjave se mi zdi še to, da se nihče več (od moškega spola – se razume) ne potrudi in ni jim več nerodno, da smo ženske lahko same dvojina oni pa še ednina niso.
  Že dolgo iščem “pametnega” moškega…

 4. custodies

  No taki kot sta vidve, ki jamrata po forumih kako ni popolnih moskih, jih pa zlo vrjetno tud nasli ne bosta. Pa ne zato ker jih ni, ampak zato ker se bo vsak “normalen” moski takim hotu v cimvecjem loku izognit. Hvala lepa. Amen

 5. eritrocitus

  Ženske so se povsem emancipirale, postale so bitja, ki zdaj sama odločajo o sebi, svobodne so, bolj izobražene in kulturne, izbirčne do neba; vloga moškega, moža, se je nenadoma izgubila, postal je neka mešanica med moškim in žensko, nek vmesnospolnik. Pravega dedca očitno ni več, saj so ga same izbrisale. Tisti, ki se trudijo, pošteno in vestno, da preskrbijo familijo, so označeni kot copate, ko ponavadi pomijejo še posodo in operejo cunje; če nimaš dela, itak nisi konkurenčen na ženskem trgu; če si presuh, si že gay, če pa imaš IQ tam okrog 130, si pa malce nor in tak ne pariraš ženskemu intelektualnemu obzorju. Kaj torej ostane? Biomedicinske strokovnjakinje že vneto iščejo metodo za prave moške iz epruvete. Nova doba, novi moški/dedci:
  že na poti!

 6. Leon

  ravno tako žensko kot je gosenka iščem, pa jih ne najdem! zakaj?

 7. hac

  Gosenka, po mojem so, samo ne iščeš na pravem mestu, kot tudi Urša ne. Tista pesem pa prav gotovo še vedno drži:Najboljši moški so že poročeni…

 8. gosenka- za to si pa res zmgala,ni kej.urša stabo se pa lohk delno strinjam.poglejte, mi moski si nekateri, govorim.v glavah mislimo o vas zenskah glih tako kod gosenka delno urša o nam.zato pa jest pravm da bo trba jet po babo v Agiče,Ljubiju(bih) ka take iz hribov(vrvove)je treba prpelat pa ucit osnove zivljenja v evropi ka drugo pa itak vse znajo100 bol kod pa kaksna (ana,jerneja,matej… pa da nam kaksne uzalu.jebiga jst sm tud isku tukej pa je glih tko blo v moji glavi kod v vajini.nc zdej sm se distanciru sam se za(RS).republika srbska sm mislu je ze dost adijo.

 9. nocnimetulj

  …eh gosenka, kako prav imaš…
  Včasih grem na kakšen rock koncert in priznam, da če odmislim ta “zadete” so vsi ostali pravi dedci…,najbrž zato, ker znajo bit dedci tudi samo tako, da vedo, da se je treba redno tuširat, pol pa že ni važno al ma bombažno mikico al pa armani srajčko na kavbojke oblečeno.
  hac….čisto na vsaki ženski je nekaj lepega, kar jo dela posebno. Če bi moški to znali opaziti in primerno pohvaliti, vam vsaj kava in prijazen klepet ne uide…ne glede na proporcije mišic, modnost oblačil ali šarmantnost prikrite pleše…

 10. mič

  V današnjih časih je težje najti dobro žensko, kot dobrega moškega. Še vedno se mi zdi, da propadajo zveze in zakoni, ker ženske dvignejo roke.
  Vedno nas želite spreminjat, da ne vidite svojih napak. Ponosen sem, da sem moški!

 11. janez

  Normalni moški obstajajo, tako kot normalne ženske, še celo v večini so takšni. Kdor tega ne najde, ne išče na pravem mestu.

 12. jeremias

  To, da moški išče svojo drugo mamo velja. Velja pa tudi, da ženska išče svojega drugega očeta…
  Imate pa ženske eno veliko prednost: znate povedat kaj bi rade. Nam moškim se sicer nekaj sanja kaj bi radi in šele ko to najdemo vemo kaj smo iskali…
  Ma, kaj hočete… Nihče nas (m in ž) ni naučil nič o teh odnosih. Iskreno pa verjamem, da se bomo v tem še veliko razvijal… A bojim se, da bo to šele čez kakšno stoletje. Takrat bomo pa že mal stari, da bi se nam še kaj ljubilo v tej smeri… 🙂

 13. securitat

  Verjeti ali ne najboljše ženske ljubijo “barabe” in obratno.

 14. rock

  Ženske sploh ne veste kaj bi rade. Enkrat bi rade bile emanicipirane, močne, neodvisne, tko kot moški.

  Drugič bi rade ravno obratno, da moški skrbijo za vas, da ste krhke, da so oni zaščitniški, providerji, skratka, da ste zopet odvisne on njihove moči.

  Babe zmešane.

  Vaša prikrita moč se kaže ravno v tem, da uspešno spreminjate moške v otročke in praktično ves svet. Sedaj niste zadovoljne, ko ste to že skoraj dosegle.

  Moški to vidimo, zato napovedujem v naslednjih petih, desetih letih ‘renesanso’ patriarhata.

  Moški bodo tako kot je treba, skoraj na pol nasilno, enostavno vzeli stvari v svoje roke, ker vidijo, da tako več ne gre. Bolj se bližamo neki imaginarni zblojeni feministični enakosti, bolj sta oba spola nezadovoljna, zmedena, neizpolnjena, izrojena.

  Narava v moškemu bo poskrbela, da postavi zadeve na pravo mesto. To je v bistvu njegova naloga.

  Dobile boste po pički, če ne bo šlo drugače. Za dobro vseh.

  Moški mora biti glavni na svojem področju, ženska na svojem. Spol ne sme posegati na področje drugega spola, kar se ravno dogaja zadnjih nekaj deset let. Ženska sili v moško vlogo, zato nastajajo problemi, zato zgubljamo smisel življenja.

 15. Smo še normalni, sam je pa res zmeri veeeeč pozerjev, samovšečnežev, maminih sinčkov, metrojev in pedrov.
  Takle mamo, krivi so pa mediji in da ma večina preveč dnarja, da se lahko afna.

 16. ana

  seveda popolnoma emancipacija ne obstaja. ženske so se delno, moška pasivna emancipacija pa je stranski produkt ženske.

 17. ana

  popravek—> popolnoma emancipacija..mišljeno popolna

 18. ana

  hac..malo heca malo resnosti o “najboljših” moških: tisti tvoji taporočeni majo seveda še svoje prikolice, kot nekoč nekdaj…ljubimke postajajo virusni trend in izhod v sili…ali so copate…ali pa so v razmerju zaradi strahu pred samoto…potem so še seveda tisti eni, ki so pri stvari in ne iščejo smisla v hipnih senzacijah….

 19. hac

  Rock malo te je zaneslo.

  Matej, pa veš kako je to res!

  Ana, kar na koncu pomeni kaj?

 20. ana

  da mamo eno vlko mineštro in popolnoma normalni kaos. kaj pa smo drugega pričakovali v 21.stol 😀 saj vlada en sam egoizem in individulizem. nasprotja so že od nekdaj…tu gre za vrtoglavo spremembo vedenja, miselnosti, kontrole, vrednot, prioritet…

  tisto, ki jo eni prodajajo, da ženske ne vemo, kaj si želimo… 😆 Ta je še najbolj klavrna…

  polno je paradoxov in protislovij, pa bi radi, da nekako pridemo v ravnovesje…sej problem ni površinski le med spoloma…še na vseh drugih področjih….ki vpliva pol na to, kake moške si želimo in vi kake ženske…

  we have missed teh point 😉 (začuda se zaj smejkam, pa me sicer to zelo skrbi heh)

 21. Criptus

  He he, sem mislil da boš pisal o moških, ti pa o metropolitanih nedoločljivega spola…

  Ugotavljam podobno kot marsikdo. Preveč nasedamo vse bolj butastim sporočilom medijev današnjega časa.

  To ne pelje nikamor. Mladi Grki že razbijajo izložbe, ker jim prodajajo nekaj kar si ne morejo privoščit.

  Mislim da smo pred vrati nove revolucije, ki nas bo verjetno vrnila nekoliko nazaj – v pozitivnem smislu…

 22. Criptus

  Pa z Rokom se kar strinjam.

  Kje je vpisno mesto?

 23. rock

  Dob’r je, malo sem preveč impulzivno napisal. Treba bit malo bolj umirjen in odločen ;-). Da ne pride res do kakega maltretiranja.

  Criptus, to kar praviš tudi ti je moja glavna teza okrog tega spolnega vprašanja.

  Medijski kreativci, ki morajo proizvajati razne oglase in filme, utrjujejo in med drugim gradijo ter dodatno deifinirajo in tudi izkrivljajo razne življenjske stile. Tem prikazanim življenjskim stilom in posledično vrednotam v medijih potem sledijo množice, posebej mladi. Želijo biti takšni kot cool ideali na tv. Če niso taki, so neuspešni.

  Danes recimo brez kakršnekoli odgovornosti ogromno reklamirajo mp3 predvajalnike, sms-je, razne gadget naprave, energetske napitke, na mtvju nek tak rejvarski infantilni uporniški stil, med drugimi stereotipiziranimi rockerskimi stili, seksualno totalno enakost in pomešanost..ipd

  Hočem reč, ogromno je enega sranja po medijih in nekih posranih degeneriranih, v bistvu negativnih, psiho introvertiranih idolov (marylin manson, je en tak prvi,..pa jih je ful),..na to posebej padajo mladi. Na te zvezdnike in v bistvu glupe, nepotrebne tehnologije.

  Več je nekeha manipulativnega lažnega sranja v medijih in komunikacijah, kot normalnih pozitivnih stvari. V tem je problem. Pubertetniki tako sploh velikokrat ne vejo kaj je dobro za njih, kaj je tisto kar je res kul.

  Starejši, moški seveda padajo na lifestyle iz avto reklam, mladi moški na pišmeuhovsko beckam frizuro, playstation in totalno neodgovoren playboy lifestyle do nezavesti.
  Ženske na lahkotni svobodni stereotip kozmetičnih reklam in njihovo emancipirano svobodo, v svetlo zeleno oranžnih barvah agrumov.
  Vsi skupaj pa samo na žur, potrošnjo in kako se vsi zabavamo.

  Sicer pa nimaš kaj naredit, tudi ni treba naredit. Se bo že samo, ko pride čas.

  Kaj bi bilo, če bi bilo vse prav, potem bi bilo ravno to spet narobe ;-).

 24. שׂימעון

  aplavz rock!

  Rock on!

 25. hac

  Mislim, da je ženski spol manj podvržen takšnim stereotipom. Zaradi posameznikov so si ženske priigrale zavidljivo prednost in upravičeno kritizirajo. Vsaj ko gre to skozi oči medijev in njegovemu izpostavljanju, po domače rečeno blamažah! Ne spomnim se primera, kjer bi se pri nas ženska spustila na tako nizek level, kot je to recimo naj-iskani… s poudarkom ‘moški’.

 26. Criptus

  Sam raznorazne psihične bolezni, ki so bile svoje čase skoraj neznane, povsem povezujem s tem kar opisuje rock.

  Depresija. Ja OK, kdo pa ni kdaj malodušen, brez volje in prave energije. Danes je tega več, ker je pravzaprav težko ustrezat modelu s katerim nas pumpajo mediji. Razvit je treba pravi obrambni mehanizem da odbiješ vso to nesnago, ki marskomu potiho počasi in neopazno leze pod kožo.
  Zakaj je toliko tega nepotrebnega balasta okoli nas, ko pa vsi vemo kam to pelje?
  Zakaj mora vsak skozi mukotrpno osebnostno rast da na koncu spozna prave vrednote? Kaj pa tisti ki jim to ne uspe?

  Ne vem odgovora, vem le, da to ne pelje nikamor in po svoje se kar bojim za svoje otroke, ki jih bo počasi začelo vleč v to, jaz bom pa bom težko kakrkoli ukrenil…

  Malo me je zaneslo iz topica…

 27. trepotj

  Po eni strani bi rade zenske popolno emancipacijo in neodvisnost, po drugi strani pa po blogih jamrajo, da ni vec moskih, ki bi jim priskrbeli stanovanje, skrbeli za hrano itd. Mislim dajte se ze odlocit. In ja logicno na blogih sigurno ne bos nasla pravega moskega in to ce si lena in se ti ne ljubi delat oz. si kes pic.. se ne pomeni da te bo kdo pripravljen prezivljat samo zato, da bo lahko v tvojih oceh pravi moski..

  Zenske bi rade emancipacijo samo na podrocjih kjer jim pase, vsepovsod drugod pa naj bo po starem ane..

 28. rock

  Tud sam razmišljam o otrocih, kako jih zaščitit. Danes odrastejo šele pri tridesetih, ravno zaradi vse mentalne nesnage in stranpoti, ki zavajajo. Pa še to je folk čist prfuknen.

  Edini obrambni mehanizem so vrednote in razlaganjem otrokom o vseh teh lažeh. Samo štos je v tem, da te pri trinajstih nehajo poslušat. Takrat jih prevzamejo mediji, bandi, mtv, ulica, žuri,… veliko jih potem zabluzi. Posebej ker je tolko droge.

  Edino kar ostane je torej implanatacija nekih hardcore vrednot v zelo rani mladosti, da postanejo nekako odporni na nasilje medijev in vsega šita.
  S tem, da je to potem zopet lahko nasilje nad lastnimi otroki, če si ful zatežen, kaj je prav in kaj ni.

  Ne vem, edino to je, treba jim je sproti pojasnit stvari in pač dajat zgled. V bistvu klasika, samo, da je v današnji konfuziji toliko bolj pomembna.

 29. seal

  normalnih moških ni..ker če bi bli, bi bil svet
  preprosto najbolj dolgočasen, najbolj nevznemirljiv..tako pa nam moški dajejo toliko lepega in manj lepega, brez česa pa me ne moremo..tako da, si ne želim normalnega moškega.. 🙂

 30. tomi

  Kaj pa se tretira pod normalni moški? Kdo konkretno od medijskih osebe je v bistvu najboljši približek temu, ki bi lahko bil the moste wanted man?

 31. ana

  “Po eni strani bi rade zenske popolno emancipacijo in neodvisnost, ” – rada bi spoznala take ženske…to je seveda nemogoče…v nekih kontextih že, sam pol se mora poglihat tud na moški strani…Ženske so s prodorm v izobražvealni sistem in poklicno sfero razbremenile moške (to je pasivna emancipacija), tako da niso več (v večini) glavni hranitelji družine…med drugim omogočajo/ ponujajo s svojo odsotnostjo več angažiranja moškim za otroke…ampak materinstvo je tu ovira…brez materinstva še gre, vendar kljub temu, da upada št. rojstev, ženske predvsem vidijo upanje v otroku…ko pa pridemo do materinstva je primarni odnos neizbežen, vred z oskrbo, vzgajanjem…tu je spet mati bolj zaposlena, vsaj pri prvih 3, 4 letih…Novodobne ženske pa se trudijo ostat neodvisne in želijo vztrajat na poklicni ravni – sam ni prave podpore….pol je problem še mobilnost, pa trg dela…Ženske majo z delno emancipacijo očitno večja pričakovanja kot kdajkoli poprej – HVALA NARAVI…zaj pa jim moški težko sledijo…Sicer jih odobravajo, da, ampak ko pride do zahtev, se že viha nosove…
  Ker pa je v ospredju nova miselnost “imeti lastno življenje, se mu 100% posvetiti”, dela prepreke vmes egoizem in le površno razdajanje…še vedno so ženske tiste, ki si tako prizadevajo za ljubeč odnos…ne pa da naletijo pri vsakem tretjem ali že drugem primerku na otročad in dečke po 30-em, ki so veliki ciniki, jako prevzetni inteligentneži ali pa brezupni mehkužci, brez, že prej nekje omenjene, zrelosti…

  Torej OBA spola si morata prizadevat… ne se vesit po stereotipih, temveč prvo uvidet bistvo problema, ga poskušat razumet in se nato potrudit, ohranjat svobodo in intimnost/bližino hkrati….sam do tega trenutka bo preteklo še veliko vode….

  tomi, normalne ženske sploh ne zanima, kdo je od MEDIJSKIH KAK PRIBLIŽEK, joooj 😀 Pa tud ti se s tem preveč ne ukvarjaj….zame recimo pomeni (med drugim) NORMALNOST –> neobremenjenost z lastnim in nasprotnim spolom ter razumevanje narave obeh spolov….

 32. marija

  Hudo;obleke, sakoji poletnih barv kreirani pri največjem svetovnem proizvajalci in kreatorju made in China
  LOL,dan je mal lepši, tnx

 33. Criptus

  Moje mnenje o emancipaciji je skrajno odklonilno, pa ne bom o tem kdo in zakaj si ga je izmislil. Prineslo je nič drugega kot zmedo in nemir.

  Podobno je z delitvijo dela v družini. Takoj ko se začnemo pogovarjat o nekih stereotipih, smo si zagrenili življenje. Vsak naj opravi to, kar zna bolje in problem je rešen. Ni važno kdo kuha ali lika, skrbi za tehnične preglede avtomobilov ali naročanje kurilnega olja. Butasto se mi zdi, da bi moški morali naprimer likat, zato ker so pač taki časi ali ženska morala ‘šravfat’ bicikl zaradi tega da bi dokazovala svojo enakost.

  Primera sta prav tako butasta kot sama ideja o neki prisiljeni delitvi dela, sta mi pač prva padla na pamet.

  Sem tradicionalen človek, prav tako kot moja žena. In oba sva zadovoljna ker zadeva špila. Tako kot že vsaj par 1000 let…

 34. hac

  Emancipacija, kdo je ne živi?

 35. laraa

  sam res, da sploh to objavijo. zaradi Slovencev in ponosa, bi tega seratorja lahko izpustili in zamolčali

 36. ma-saj-ja

  Morem in moram nekaj prijetni gosp. gosenki navržt….

  Drage priletne gos.-epp, a si se kdaj s svojimi ukalupljenimi možgani uprašala, če nas-moške sploh zanima kaj ˝ve˝iščete….
  Ej sorry, sam če smo preveč Samo-Stoj-ni, pol smo sigurn, samo nočni metulji, boh nedej gospoda , da priznate krepostnejšim od sebe torej njim samooklicanim emancipirankam/matr, za-me, je samostojnost, zmožnost biti sam, zamenjati žarnico, ´odšraubati kak viijak, pokositi trato, etc…, in ve gospe-mične, da se ne bo per iz riti polomu ko,… pa nohti dolgi nalakirani, etc, saj v to skupino lepih pametnih in nadvse hudih deklic marsikatera domača´Urška-ursus- medvedka´ ne spada, pa da ne bom o manirah,…/

  Point je, da vse razmišljate po utečenih vzorcih , no vse, priučenih na kavicah, s samozavestjo preslepljene bogomoljke, katera je ravno en slasten obrok lokalnega machota požgala, pa ne ve da se ji bliža en hud zmaj ki jo bo na njene spolzko osladne fore poslal rešit planet, skupaj z vsemi frizerkami, etc..Kaj si res želite?

  Če se ne pobrijem sem kot opica kosmat, če se sem metrosex…, ´vat d fak ´hočte, dejte že javno priznat da je vaš pro-jekt mal padu v vodo zaradi vas samih, kar se mene osebno tiče ne priznam, pravzaprav priznam, sem PRVI, NO TUDI TUKAJ SE OPRAVIČUJEM VRLIM GOSPODOM KLUKCEM KI MORAJO PREKO TRUPEL, DA MAJO VSAJ MALO EREKCIJE,NISEM PA VENDAR GOSPE IN GOSPODJE SEM PRVI KI SS VOJIM SRCEM GARANCIJO DAJE DA….

  sPOŠTOVAL BOM VSE DO KRAJA, LIKAL, MOŠKO PIL PIVO, MENJAL HUDIČA ČE JE TRBA, SAM NE SRT, KO JE VLAK NA POSTAJI….

  PRAVZAPRAV JE VSAK DOBER KI POSLUŠA, KAKO RACA KOKODAKA ANE:-)

  pa otroke bi mele, ja prav sam tudi vse bi sex z žensko probale, pa,….

  Ko pa moški reče uuuu srčk ti moj , pa bom lahko zravn? Ja kaj ti pa je a mislš da boš kr….
  Ja a boš ti….

  ETC

  ETC

  mal besa zliti v vseobsegajoče….

  vaš

  Moški…

  p.s. saj je bil kekc, pa vendar ga vse bolj podpiram in posthumno pozdravljam, Ruga se manka, šibe božje da to izrojenost…

  Družbe metrojevske, družbe ko politik serje raja pa drek briše, kill ´em all…

  M

 37. […] včasih pa tudi, padem iz kalupa. Najpej je bilo krivo spoznanje prioritet naj tiča, drugi in končni knock out pa mi zadane slovenska blogerska […]

 38. […] Definitivno ena najbolj blesavih izjav, kar sem jih slišal zadnje čase, če izvzamem najbolj iskanega pol-moškega pri nas. Razočaran sem nad absurdi izobražencev in celo nad statistikami iskalnikov, […]

 39. […] za nadaljni razvoj sovražne evolucije in okrogle mize, kjer donatorje prepričuješ, da si ti eden in edini […]

 40. […] za nadaljni razvoj sovražne evolucije in okrogle mize, kjer donatorje prepričuješ, da si ti eden in edini […]

 41. […] Definitivno ena najbolj blesavih izjav, kar sem jih slišal zadnje čase, če izvzamem najbolj iskanega pol-moškega pri nas. Razočaran sem nad absurdi izobražencev in celo nad statistikami iskalnikov, […]

 42. […] razvoj sovražne evolucije in okrogle mize, kjer donatorje prepričuješ, da si ti eden in edini […]

Leave a Comment

Nekatere stvari so pač večje od reklam!

veš tisto, ko ti polimajo, kar cel avto v #Durex reklamo

Avto v reklamno folijo?