Prikriti genocid Slovencev

Vlada Boruta Pahorja je Slovenijo dotolkla, vlada Alenke Bratušek je za tem državo spravila v menstrualni krč, vlada Mira Cerarja je ta krč uzakonila za napredek. Vlada Marjana Šarca pa skrbi, in to ji odlično uspeva, da bo na predhodne gnile temelje napisala statistično Gazelo. In meanwhile, pa Slovenci bežijo na tuje ali pa doma puzajo po mitingih sovraštva. 

Večina slovenskih uspehov sektorja država je plod statistične domišljije. Če ne bi imela vlada takšnega zaveznika, kot sta statistični urad in medij, bi lahko bila celo uspešna. Tudi gospodarska rast je talec statistike, saj po vseh lažnih novicah folk ne verjema niti sebi, kaj šele, da bi dobri stari resnici. Iz tega naslova so celo izumili sovražni govor. In bolje, da molčim, zlasti zaradi presenečenja, tudi ne omenim, kakšni izum vse nas še čakajo. Ker v Sloveniji težko govorimo o kupni moči, pa lahko toliko bolj zlahka spregovorimo o abnormalnem dvigovanju cen, davkov (DDV 22%), sodnih in cestnih taks in svakakvnih pristojbin, s katerimi in v katere, mimogrede, se skorajda ne investira. Kakopak, inflacije ni, ker je to statistični hip-hip-hip strašni trik! Slovenija je ena redkih balkanski držav, ki se lahko pohvali, da ima vlada za največje naravno bogastva ljudi. Ja, ljudi! Prav ste slišali. Skubi jih, prisiljuje, posiljuje, izkorišča, sužnji in ožema. Na koncu iz njih priteče sočen BDP juice, ki se zaradi varnosti pred samomori prikazuje v odstotkih in ne v realni valutni vrednosti. Spet statistika. Normalno.

Ljudje so največje naravno bogastvo Republike Slovenije!

Država še vedno vlaga velike napore in sredstva v raziskave, kako čim bolj pleniti premoženje državljanov, katerega je pred ustvarjenim vsaj pešnajstkrat obdavčila. Celo najslabšo javno televizijo na Balkanu, če ne kar v Evropi, Slovenci plačujemo dvakrat. Najlepše šele prihaja. Nov zakon o nepremičninah, o katerem se zadnja leta govori, bo celo tako dober, da bo tvoja nepremičnina po 99 do 198 letih ‘najema’ lastnina države. Kar doživljamo v Sloveniji težko privoščiš celo Hrvatu ali Srbu. Ampak ja, preprost izviren Slovenec je najhujši sovražnik potomca člana osvobodilnih rdečih Kmerov, ki mu je gensko vcepljeno, da je slovenski socialistični kralj, ki vlada mokraciji in je tuje premoženje skupno, kar pa je njegovo pa nikogar nič ne briga.

To početje javnega sektorja, pod taktirko Državnega zbora, je en navaden, slabo organiziran kriminal, ki ga od dobro organiziranega kriminala realnega sektorja loči le predznak javno ali zasebno. Domala komični pa so nidani instituti, ki namesto da bi raziskovali in beležili organizirano kriminaliziranje državljanov, ti samo tradicionalno čakajo v pisarni, provocirajo po medmrežju in čakajo, da jih o stanju na terenu nekdo, le kdo, obvesti.

Pa dober tek!