Oglasi na bolhi niso več zastonj

Najbolj prepoznaven in priljubljen slovenski spletni oglasnik bolha.com postal plačljiv. Na Bolhi oglasi niso več brezplačni. Nekateri mali oglasi niso brezplačni in je za objavo oglasa treba plačati.

Na spletu že dolgo več ni vse zastonj. Od nedavnega niso več zastonj niti oglasi v nekaterih najbolj priljubljenih rubrikah na spletnem oglasniku Bolha.com. Plačljivi oglasi pa postanejo trapasti, če jih zaračunaš pri ničvrednih (če sodimo po denarni vrednosti)  rubrikah, medtem, ko prodajaš nepremičnino v vrednosti milijon evrov, pa ponujaš oglas zastonj.

Primer:

1/ prodajam rabljeno baterijo za Apple iPhone 4 za 6 evrov. Cena za oddajo oglasa je 1,5 evra, 2/ prodajam zadnji pokrov za Samsung Galaxy 3 za 3 evre. Cena oglasa pa je 1,5 evra.

Prodam vilo v Rožni dolini; cena 1 miljon sto tisoč evrov.

Razumete Računica? 1+2= jebi se, bolha.com! Se mi zdi, da je koncept Bolhe zlavfal ravno zaradi proste prodaje naše garažne šare. Tako je ta stran zaživela in rasla. Sedaj pa jo razjeda konkurenca in slaba politika. Jaz bi take zastonjkarske predmete še vedno rad objavljal zastonj!

Te zanima: Kje oddati oglas za mobitel zastonj?