domneve? pametovanja 

Policaji lovijo Urško Čepin

Danes(torej včeraj) okoli 14:00 ure so se policaji peljali čez bencinsko črpalko na Brezovici mimo Urše Čepin, ko je točila gorivo. Nato so jo počakali nekaj metrov naprej od črpalke. Brž, ko je Urša zapeljala s svojim BMWjem na cesto proti Ljubljani, so šartali tudi policaji in jo z vključenimi rotacijskimi lučmi začeli loviti. V policijskem avtu sta se dva od treh smejala na vso moč(nekaj smešnega je bilo v zraku), ko so ji sledili. Tik pred uvozom na AC na Brezovici so jo ustavili in ji v nekaj minutah vročili listek(napisali kazen)? Po videnem, lahko rečem, da je šlo za načrtno  ustavljanje, sledenje med mnogimi vozili, ki drvijo na glavni cesti LJ-Vrhnika in čakanje z določenim razlogom…?

Tole sem o Urški Čepin prejel včeraj na mail. Kar nekaj je že bilo primerov, niti ne bi to bil zadnji, ko je  starleta ali kakšna lokalna lepotička zmešala moža v modrem.

Love is in the air.

Iščeš očividce in dokaze, Urša?

1+

Nedavni prispevki

12 Thoughts to “Policaji lovijo Urško Čepin”

 1. pletikos

  Hja,novička o Urši celo z več osnove, kot Požarjeva ugibanja.Je pa sestrična imela podobna naključna srečanja in kaj lahko pride nekomu to v navado.Neprijaznost pa zna neugodno nagraditi;)

  0

 2. Priznam, da sem si o Urški ustvaril (neprijazno) mnenje na osnovi petminutnega spremljanja neke oddaje na TV med obiskom. Nikakor pa to ne pomeni, da odobravam takšno selektivno opravljanje policijskega dela. Mislim, da bi tvoj znanec moral dogodek prijaviti. Če gre za “namještaljko”, naj vsaj “sitne ribe” plačajo kazen. Če bodo dovolj pogosto “sitne ribe” morale odgovarjati, jim bo to poduk, kako naj se obnašajo do večjih rib. Če pa je (tako kot ugibaš) zadeva plod izživljanja dveh machotov, pa je tudi prav, da je sankcionirana. Ne želimo živeti v družbi, ki odobrava mobbing in podobne izpade.

  0

 3. pletikos

  Nisem napisal kako se je sestričnina izkušnja končala,se pa je in to ugodno zanjo in manj ugodno zanj.To potrdi tvoj namig Igor,da se včasih obrestuje če vsaj poizkusiš.

  0

 4. tomi

  Ljudje si že iz navade ustvarjamo podobe na osnovi nekaj povzetkov. Mediji nas delajo zmedene, ker se gredo navijaštvo in radi prikažejo le stran od katere imajo koristi, ker s tem podžigajo nas, rajo. Strinjam se, da v podobnih primerih ni ‘prijava’ le človekova pravica, ampak celo dolžnost posredovati okoliščine, ki kažejo ali dokazujejo nepravilnosti.

  0

 5. Janc

  čepinka je bunka,pa vseen ni razloga,da bi se taplavi okoriščal na nej

  0

 6. Kaj pa Čepina, njega pa ne lovi nihče?

  0

 7. Po vsem pompu,ki sta ga naredila, pa jespet vse tiho bilo:)

  0

 8. urša mala

  Pomp okoli nje pa se je kar polegel,še en dokaz,da je vse ugolj natolcevanje medijev,kot bi ne imeli o čem pisati

  0

 9. hac

  Ali pa sta sama želela malce pozornosti in reklame?

  0

  1. You’ve really captured all the esnitseals in this subject area, haven’t you?

   0

 10. Klamer

  Čepina pa vidiš povsod naokoli v družbi mladih deklic,ko se nastavlja v javnosti. Se mi zdi,da je bil bolj on tisti,ki je razdrl zakon,vse pa so želeli prikazati, kot da je Urška tista.

  0

Leave a Comment