Playboy o Sloveniji ali v vednost Hugh Hefnerju

Playboy, revija svetovnega slovesa ima 25. mednarodnih izdaj svojega magazina. S svojimi mamljivimi poslovnimi predlogi zvabi na svoje strani številne ugledne dame in krasotice s še tako konzervativnimi pogledi.

Četudi Playboy pozna Sabino Mali, pa Iris Mulej in ostale slovenske lepotičke, pa očitno ne pozna dežele iz katere prihajajo. O navidez sličnih deželah, je bilo že veliko govora, tudi o tem kam večji del javne pozornosti skrene, zato je ponavljanje odveč.   Slovaška -Slovakia tudi v tem,bolj kot ne, banalnem primeru preusmerja slovensko pozornost in njen renome, kolikor ga pač je in kakršen že ta je. Verjel bi, da nehote, saj vmes stoji celo vsesvetovni posrednik, ki skrbi za promocijo najbolj iskanih estetskih in vizualnih presežkov, sam Playboy – s playbojem svetovnega frormata na čelu, triinosemdesetletnim  Hugh Hefnerjem.

Na uradni strani Playboya – Playboy International, kjer so prezentirane svetovne edicije od Playboya Spain do Playboya Slovenija se nahaja zavajujoč podatek, kjer Playboy Slovenijo predstavlja – zastopa  Slovaški Playboy s svojim administrativnimi  podatki.

Hugh Hefner,  je res v letih, a  jih navzven ne kaže. Tudi ko mediji radi pridajo o njegovi živahnosti med rjuhami se zdi občudovanja vredno. Očitno pa so zanemarjane druge preproste drobne – administrativne reči, ki se morda g.Hefnerju zdijo zanemarljive. Nekemu narodu nekje, pa to pomeni veliko ali vse.

Ob vsem svojem glamurju in razuzdanosti ne pozabi na simbolično pozornost do hacja, ki opravlja te drobne korekture, medtem, ko se ti zabavaš.

Še na mnoga leta spoštovani Hugh!

0

Nedavni prispevki

2 Thoughts to “Playboy o Sloveniji ali v vednost Hugh Hefnerju”

  1. absurd

    to je res blamaža!

    0

Leave a Comment