Muslimanov ne bo v Ljubljano

Na spodnjo izjavo muftija ne znam opisati svojih občutkov. Vem pa da me zanje boli đoko. Dokler imam  mir, dokler se ne zgodi kaj nepredvidljivega se ne rabim vtikati, ko začnejo terorizirati ljudstvo, kulturo in kulturno dediščino pa to postane stvar nas vseh. Ni  debate. Naj se pleše po prepričanju večine in ne po taktu manjšin, ki jim je edina prava kultura izsiljevanje, nefleksibilnost in samopomilovanje.

Če bi bila maša  v počastitev njihovega praznika v džamiji  in ne v športni dvorani, bi se obreda  v Ljubljani udeležilo veliko več muslimanskih vernikov, tako pa jih veliko ne bo…

In modra izjava še bolj moder odgovor zasluži.

Ja in kaj potem, meni je prav, zakaj to sploh govori nam, če misli, da koga od 99% in še nekaj prebivalstva to zanima, mora biti pa velik optimist (spletni komentar).

Ali obratno.

Koga k.rca briga, če muslimanov ne bo v Ljubljano?

Nisem še slišal, da bi kdaj muslimane zanimali problemi kristjanov.

Povsod je lepo, doma je najlepše. Samo ta dom imam, pa ga za noben islamu ne dam. Nehumanosti  in skrajno nazadnjaškim prepričanjem v civiliziranemu svetu, v Ljubljani, pa tudi nikjer drugje v Sloveniji, ne bi smelo biti mesta.

Sem zaradi tega nestrpen?

1+

Nedavni prispevki

10 Thoughts to “Muslimanov ne bo v Ljubljano”

 1. ana

  korektno stališče.
  zadeva je seveda polarna in niti ne simpl…globalizacija pa dela svoje dalje…nekoč res več ne bo ločnic…v radiju 1km se bodo trle krščanska, muslimanska, pravoslavna in še kera 🙂 ampak nereligijoznih ljudi bo čedalje manj….pozdravljam širjenje tuzemske religije ljubezni 😈

  0

 2. hm, moj komentarčič je v moderaciji…nisem bila “prav” prijavljena I guess..

  0

 3. hac

  Verjemi, če bi bili vsi tako korektni, bi na svetu vladal mir:) Islam, kot takšen in nam poznan ne sklepa kompromisov, bi jih pa sprejemal v svoje dobro!

  0

 4. res kapo dol na tvoje razmisljanje,misli ter argumente se strinja stabo pa rad bi vidu, da bi se poznala pa kaksno se rekla na to temo ni kej bravo….ana ,ti, se mi pa zdi, da si v veliki zmoti.

  0

 5. ana

  največja, ti si preresna 😈

  0

 6. ana

  sicer pa se hac precej strinjam s tabo :mrgreen:

  0

 7. Mal zmerne nestrpnosti mora bit – in te veliko Slovencem primanjkuje, zato se pa hlapčevsko obnašajo.

  0

 8. V islamu je smrtni greh samo pomisliti, da bi kaj iz Korana spremenil. Poglej, kako se med sabo pobijajo Šiiti in Suniti. Pa niso Suniti nič črtali iz Korana, samo nekaj sun so dodali.

  0

 9. hac

  A nisem ravno o tem govoril? Islam ni za kompromise, to je dokazal vedno! Bog ne daj, ampak prav lahko pa bo čez čas (10,20,40…let), kupljenih nekaj hektarjev zemlje v Ljubljani izgovor ali celo razlog za kakšno od neštetih vojn, ki jih bijejo?

  0

Leave a Comment