Iščem plačano delo

Ni ravno primeren čas, da bi se dobro plačano delo ponujalo samo ali vsaj takšno, ki je cenjeno po učinku. Za dani napor in število ur porabljenih zanj, prejmeš pošteno-dobro denarno nadomestilo, je moj skromni moto. Torej, velja mi rezultat med razmerjem teh dveh faktorjev, in če je ta za cca nekaj ur 100€, pa četudi je to  1x  tedensko ali 2x mesečno, še vedno priznam to, kot dobro plačano delo, ne pa kot dobro plačo.

Vedno pripomnim tistemu, ki tarna o tem, da ni dela:” potem si lenuh!” Namreč dela je dovolj, le da ta ni za vsakogar okusa. Pri selitvi od prepotentnega težaka, kakšni estetsko lepo oblikovani, med tretjim in četrtim desetletjem starosti, še vedno priskočim na pomoč tudi free. Itak, vse za blagor drugih!

Torej iščem dobro plačano delo in ne dobro plačo, da se razumemo!

Me  pa je Frenk poprosil, ko sem mu omenil da bom objavil tole skoraj prošnjo, naj ne pozabim navesti, da on pa išče službo. O plači se da z njim dobro dogovoriti. Ali drugače s Frenkom boste pridobili veliko, ker zna praktično postoriti vse in v tem tudi uživa,  za razliko od mene, ko bi želel večino bremen prenesti s psiho. Ta potem izredno trpi in naredi človeka zagrenjenega. Še en dokaz da delo osvobaja!

Skratka Frenk ni pokvarjen, pa tudi denar, je zanj vrednota le v tolikšni meri, da poravna obveznosti, ima za kruh in še za kak deci poleg.

Pa še k mojim prioritetam:

Se priporočam! Pardon, se priporočava, kajpak vsak za svoje področje!

dobro plačano, iščem delo, zaposlitev,

0

Nedavni prispevki

8 Thoughts to “Iščem plačano delo”

 1. Imam predlog primeren zapisu, kontaktiraj na mail.

  0

  1. Mighty useful. Make no mistake, I apirecpate it.

   0

 2. lepi daso

  skaka čast, dobre prioritete:)

  0

 3. hac

  @ena, smrtno………………………………………………………………………………………hahaha…………….ja, ampak nekaj pa že mora bit res

  @lepi daso, veseli me, da ti vzamejo dah:)

  0

 4. miki m

  išem dobrega in poceni keramičarja :), če imaš kako informacijo pošli na meil.
  se ti zahvaljujem

  0

 5. […] kompresija začela izgubljati tule. Če že, bi raje videl da  s tem. Vseeno aleluja, ker vsaj s tem. Brez  samohvale, ampak, ko sem v deliriju zanosa razturil sem se počutil, kot Pamela Anderson v […]

  0

 6. bači

  Nobel prioritete hac. Sigurn že u kakem vladnem vogalu zabušavaš;)

  0

Leave a Comment