Hrvaški uskok na vratih slovenskih politikov

Nisem si mislil, da bo tako emocionalno. Še vedno pomišljam, da si do “Objavi” premislim in bo vse po starem. Sem in tja kak hiter navdih in priložnostno pljuvanje. Jp, skromni, kot še nikoli! Sicer pa, kaj sploh je še po starem?

Razmišljam, kje se je odtujila  ljubezen z nadzorno ploščo portalčka za nevrotike? Poimenovanje sem hranil za grande finale. Intuicija mi pravi, da se je kompresija začela izgubljati tule. Če že, bi raje videl da  s tem. Vseeno aleluja, ker vsaj s tem. Brez  samohvale, ampak, ko sem v deliriju zanosa razturil sem se počutil, kot Pamela Anderson v Emporiumu.

Še venček domačih.

Topel spomin na Dimitrija. Gosposko in bogato se je spoštovani diplomat zahvalil za rešitev pred linčem podivjanih sektašev. Boško the legenda. Škoda dobrega pivovarja, pa kosmatega managerja Cigija in bledoličnika Bineta. Samo naj rečejo, da jih nisem redno svaril, da se ne bo ravno dobro končalo. Bemti, ko imam zmeraj prav!!!! Radodaren Laščan vreden spomina: “dej no dej T, vse bo dobr, na še en pir in se pomir!”  Vsaj toplo nam je bilo.

Tale Zoki, tale, tale je munja! Preračunljiv, in ko posluša kaj koristnega, se cel spremeni v en veliki uhelj. Naj si bo še takšna banalnost, Zoki si vzame čas. Še več časa potem pokuri (sej gre vse v rok službe), ko  tuhta in tuhta z ekipo. Ravno sedaj dela na projektu, ki še ni za javnost, ampak namignem pa lahko. Samo prosim pssssst….. Booooooommmmm! LOL

Eni so dobri poslušalci, drugi preudarni lisjaki, eni pa so tema, ki jim še tako hude ideje in sugestije, za živo glavo, ne pridejo v navado.  Vemo kdo! Mah, pa ni čist res! Eno strokovno študijo pa je lastninila, aneksirano vsekakor, da sem zvisel od honorarja. Tule off topic ena, malenkost za nazaj, Zoranu: “te igre je konec, ko z igrišča odidejo vsi igralci.”

Ampak kako me je razočaral  Brane, stari rocker, kljuka stara, ko se je začel družit s popovci. Zrihtam mu izi šiht in kopico fit&fun frčafel, pa tipson niti časa za pir ne najde. Zato pa se me ni dotaknil genocid slovenskih radijskih postaj nad čefurskimi serenadami, ker mi je peščica skrajnežev tistikrat sesuvali kredibilno napovedovanje. Vedno na posebnem kotički pa je dregljal v kvazi pisunske stručkote za vsa področja. Še vedno ali še bolj samovšečni odtlej si občasno zaradi nizkega rejtinga nizko potenco radi nabijajo kar sami. Kaj vse, ti pisuni, za potenco še počnejo prek ajfonov, ajpodov, sploh pa privatno, ne želim vedeti.

V čast bi si pa štel, ko bi tole, četudi prej izredno kritičen do degeneriranega projekta, lahko popravil. Imel sem rešitve, poznal sem Križaniča.

Redko, včasih pa tudi, padem iz kalupa. Najpej je bilo krivo spoznanje prioritet naj tiča, drugi in končni knock out pa mi zadane slovenska blogerska elita.

Vsak Slovenec bi se moral zavedati in bati takšne katastrofalne napovedi. Pride, prihaja, je v prihodu. Tovrstne infiltrirane politične delikvente bi uspešno izvažali in pri tem dosegali zavidljivo visok nivo. Eni tem parazitom postavljajo oltarje. Drugi čakamo, da se na  vratih slovenskih politikov pojavi hrvaški uskok?

Jok brate odpade!

Kakšni bebci!

0

Nedavni prispevki

2 Thoughts to “Hrvaški uskok na vratih slovenskih politikov”

  1. […] temu recesija. Po tej uverturi je bilo marsikomu jasno, da sem imel v mislih, da so blogerski superlativi mimo. Firbci se še […]

    0

Leave a Comment