Evrosongove refleksije

Ja, končalo se je, dragi moji in drage moje, pa niti začelo se ni. Kako ironično. Povsem po slovensko. Niti vem ne komu bi izpljunil, vem le, da mora to sranje iz mene, da me ne raznese, da ne nastrada kaj ali kdo.

#LCD je bil predrag, da bi se skozenj emitirala sama sranja.

Nisem fan, niti nisem bil fan Evrosonga. Ne maram ga, že od nekdaj je tako! Potem je šlo še bolj navzdol. #Evrosong zadnja leta  spremljam le, da se nerviram. Hobi. Kot druge, tudi meni poganja psiho-mazo. Enostavno iz nerviranja črpam energijo, da mi da motivacijo, sprošča pritisk. Evrosong je idealen sparing partner za to:

Horda kičastih in kričavih umetnikov se izdaja za tisto, kar ni. Blamiranje pred stomilijonsko publiko je refleksivna poteza idiotizmov, produkt substanc in viška denarja.

Komadi iz 2. predizbora, so tak poden, da niti spodobne recenzije ne more napisati, kaj šele, da bi lahko podal spodoben komentar. Med vso nemelodično navlako je tudi naša. A med šaro ta zvezdica izstopa ( #EMA slovenska ). Vseeno jo “usoda” odfuka, kot sodišče Šrota, kot Tuerka ljudstvo… Končen rezultat te sezone je 4. mesto v predizboru. V predizboru, LOL.

Tonemo.

Pa saj tudi iz brodoloma se da odnesti  kaj pozitivnega, če ga preživiš, kakopak.

Definitivno gre je to ‘world conspiracies’. Ni več dvoma, za izpad naše zmagovite EME je kriv Janša. Pjesma susjeda pa pijanka. Nekaj takega, kot tista s katero so v zatvor pospremili Sanaderja. Perverzneži.

Upam, da vas ne sili na samomor, da ne snujete protestov, da ne upate na pederske #demontracije?  Še bo prilik, da zmagamo. Če ne v Evropi pa v Twilight zone!

Ampak roko na srce. Nismo slabi, le na pravem mestu ob nepravem časa smo.

1+

Nedavni prispevki

3 Thoughts to “Evrosongove refleksije”

 1. Anej

  lepo si tole povedal, sploh mi je všeč tisto na koncu. meni se zdi,da je zmagala prava;)

  0

 2. I usually don’t post in blogs but yours tied my hands, awesome work… interesting

  0

 3. […] dollar questions. To so Evrosongove refleksije. V vseh dimenzijah in prercepcijah sta zmagovalec in luzer na družabnih omrežjih spljuvan, med, […]

  0

Leave a Comment