Internet pametovanja tehnika 

Balkanski iPhone – Tesla mobiteli

Tesla feature 3 test. Balkanski iPhone 1. generacije?

Kot #moda premami ženske, tako tehnika premami moške. In sem zaradi firbca kupil nekaj, kar mi bo spet krasilo predal, ker sem optimist, da so Balkanci v vesolju naslednja etapa tehnologije.

Mobilni aparat z oznako #Tesla naj bi prihajal iz Srbije. Na koncu sem odkril tisto, kar sem domneval. Tesla je srbski brand, aparat pa narejen na Kitajskem. Če slediš spletni strani tesla.info prideš do multinacionalke Comtrade (http://www.comtrade.com/contact-locations). O teoriji zarot ne bom nadaljeval, ker je to delno tehnični članek.

Skratka Teslinemu nizkocenovniku se nisem mogel upreti. #GSM aparat je res bil izdelan na Kitajskem in spakiran v Srbiji, kar preizkusu še doda popra. Kar nekaj nizkoproračunskih mobitelov sem stestiral in večina je vredna prav toliko, kolikor je bila njihova cena. Drobiža. Cena Tesle feature 3 je v Srbiji je 32 evrov, v Sloveniji je cena 30 evrov in v akciji še 50 odstotkov popusta.

Teslo feature 3 trenutno uporabljam 3 dni. Glej ga zlomka, dela. V slušalki ne odmeva, kot da bi bil zaprt v ladijskem trupu. Signal je konstanten, ni kot sij avtomobilskega žmigavca, ki dela, pa ne dela. Baterija drži, khm… Kot kaže, bo zdržala še nekaj časa. Tako baterija, ko operacijski sistem spominjata na telefone #Nokia in ne moreš verjeti, kaj najdeš med igricami. Legendarno kačo ( #snake ) in formulo 1 ( #F1 ), kot jo je in jo bo imela stara Nokia 3310 ter nova Nokia 3310. Kvaliteta ohišja precej boljša, kot na večini nizkopraračunskih igračkah doslej. #Mobitel podpira dual sim (uporabo dveh #sim kartic, torej rabo dveh telefonskih številk hkrati). Ker je vse več ljudi, zaradi svojega dela prisiljenih uporabljati več telefonskih številk, kvalitetnih telefonov za drobiž pa ne najdeš, je več kot očitno, da Tesla 3 ne bo aparat za v predal.

Mimogrede, Tesla ponuja tudi višje cenovne tehnične izdelke:

 

Boljši mobilci z #android sistemom imajo kovinsko hišje, kot #iPhone ali Huawei. Slednjega sumim, da bi lahko imel prste poleg. V dražje balkaniše iPhone ne bom investiral, zaenkrat. Lahko kdaj, če bo priložnost za kakšne Tesline promocijsko-testirne projekte.

#Teslam – teslaš?

 

 

8+

Nedavni prispevki

3 Thoughts to “Balkanski iPhone – Tesla mobiteli”

 1. Download to New, Promo Exclusive, Dance Music, Trance,
  House, Techno DNB, Tracks.
  http://mp3dj.eu

  0

 2. nikola tesla

  vidi vidi, i ja imam takvog 🙂

  0

Leave a Comment